Σύνθημα νίκης από τον Αϊτόρ

Αϊτόρ

i

©Intime

Σύνθημα νίκης από τον Αϊτόρ

Sportal newsroom 12:28 - 23.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:03 - 14.08.2024

Ο Αϊτόρ έδωσε το σύνθημα της νίκης με ανάρτησή του στο Twitter για τη σημερινή (23/8) αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Μπράγκα στην Πορτογαλία.

Ο Αϊτόρ είναι έτοιμος για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Μπράγκα για τα playoffs του Champions League και το έδειξε με μια δημοσίευση του στο Twitter στην οποία λέει; «Ήρθε η ώρα. Πάμε Παναθηναϊκέ».

Θυμίζουμε πως ο Αϊτόρ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του «Τριφυλλιού» για τα παιχνίδια με τη Μπράγκα και είναι αρκετά πιθανό να τον δούμε να αγωνίζεται ξανά με την φανέλα της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έπειτα από δέκα μήνες αποχής.

Ο Παναθηναϊκός για να βρεθεί στα playoffs του Champions League έπρεπε να περάσει το δύσκολο εμπόδιο της Μαρσέιγ, το οποίο και έκανε με τον πιο δραματικό τρόπο, με τον Ιωαννίδη να ισοφαρίζει το σκορ του πρώτου αγώνα με εύστοχη εκτέλεση πεναλτί στο 99'. Στη συνέχεια χρειάστηκε η διαδικασία των πέναλτι για να λυθεί ο γόρδιος δεσμός με τους «Πράσινους» να νικάνε με 5-3.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού:

Ο Σέρβος προπονητής του Παναθηναϊκού έκανε δύο αλλαγές της τελευταίας στιγμής αφήνοντας έξω τον Λάζλο Κλαϊνχάισλερ που τραυματίστηκε  και τον Έρικ Πάλμερ-Μπράουν, στη θέση των οποίων μπήκαν ο Μπαρτ Σένκεφελντ που είναι και πάλι υγιής και ο Γουίλιαν Αράο που μπορεί να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του.