Αϊτόρ: «Επιστροφή στο σπίτι, ευχαριστώ για τη στήριξη και το πάθος σας»

Ο Αϊτόρ

i

©intime

Αϊτόρ: «Επιστροφή στο σπίτι, ευχαριστώ για τη στήριξη και το πάθος σας»

Sportal newsroom 14:27 - 03.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:26 - 14.08.2024

Με μία ανάρτηση στο Twitter ο Αϊτόρ έδειξε την ευγνωμοσύνη του για την υποστήριξη που δέχτηκε κατά την επιστροφή του στη Λεωφόρο μετά τον τραυματισμό του.

Ο Αϊτόρ βρέθηκε στη Λεωφόρο για να παρακολουθήσει τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Βόλο για τη δεύτερη αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League

Γιατί ο Παναθηναϊκός θα ήταν πρωταθλητής αν το πρωτάθλημα τελείωνε σήμερα (vids)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

10:25 - 03.04.2023

Γιατί ο Παναθηναϊκός θα ήταν πρωταθλητής αν το πρωτάθλημα τελείωνε σήμερα (vids)

Το πρωτάθλημα της Stoiximan Super League βρίσκεται στην… κόψη του ξυραφιού. Μετά τη σπουδαία νίκη στην Τούμπα η ΑΕΚ ισοβαθμεί στην κορυφή με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος στραβοπάτησε κόντρα στον Βόλο. Τα κριτήρια που κρίνουν τον φετινό πρωταθλητή.

Μετά το ματς ο Ισπανός παίκτης του «τριφυλλιού» ανέβασε μια φωτογραφία του από το γήπεδο και στη λεζάντα που είχε από κάτω ευχαρίστησε τους πάντες για την υποστήριξη που έχει δεχτεί όλο το καιρό που ήταν τραυματίας, ενώ έδειξε χαρούμενος για την επιστροφή του στο γήπεδο, που το χαρακτήρισε «σπίτι του». «Επιστροφή στο σπίτι, ευχαριστώ για όλη την υποστήριξη και το πάθος σας», ήταν τα λόγια του.

Ο Αϊτόρ πριν από τέσσερις μήνες είχε περάσει την πόρτα του χειρουργείου για την αποκατάσταση του πρόσθιου χιαστού του αριστερού γονάτου. Πλέον έχει επιστρέψει στην Αθήνα για να συνεχίσει το πρόγραμμα αποκατάστασής του. Υπενθυμίζεται ότι έχει ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό μέχρι το 2025 με επιλογή ανανέωσης για ακόμα έναν χρόνο.