Εμφανίστηκε ο πρώτος υποψήφιος προορισμός για τον Αϊτόρ

Αϊτόρ

i

Intime

Εμφανίστηκε ο πρώτος υποψήφιος προορισμός για τον Αϊτόρ

Sportal newsroom 17:09 - 29.07.2024 / Ανανεώθηκε: 17:15 - 29.07.2024

Ο Αϊτόρ Κανταλπιέδρα ετοιμάζεται να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό, αφού ο Ισπανός δεν χωράει στα πλάνα του Ντιέγκο Αλόνσο. Σύμφωνα με ιταλικό ΜΜΕ, λοιπόν, η νεοφώτιστη Κόμο ενδιαφέρεται για την περίπτωσή του.

Tίτλοι τέλους μπαίνουν στη συνεργασία μεταξύ Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα και Παναθηναϊκού, αφού ο Ντιέγκο Αλόνσο δεν τον υπολογίζει για την επόμενη χρονιά. Ο Ισπανός εξτρέμ καλείται να βρει τον νέο σύλλογο της καριέρας του, με τα πρώτα σενάρια να κάνουν την εμφάνισή του.

Σύμφωνα με τον Τζιανκλούκα Ντι Μάρτζιο, στο άκουσμα της αποχώρησής του η νεοφώτιστη Κόμο φάνηκε να ενδιαφέρεται για την περίπτωσή του. Ωστόσο, υπάρχει ένα «αλλά», όπως αναφέρει ο έγκριτος ρεπόρτερ. Για να τον αποκτήσει ο σύλλογος της Serie A, θα πρέπει να αποχωρήσουν πρώτα κάποιοι ποδοσφαιριστές από το ρόστερ.

Χαμός στη Βουλγαρία: Μάχες σώμα με σώμα και σοβαρά επεισόδια μεταξύ των οπαδών της Μπότεφ Πλοβντίβ και της Λοκομοτίβ Πλόβντιβ (vid)
EUROPA LEAGUE

20:27 - 28.07.2024

Χαμός στη Βουλγαρία: Μάχες σώμα με σώμα και σοβαρά επεισόδια μεταξύ των οπαδών της Μπότεφ Πλοβντίβ και της Λοκομοτίβ Πλόβντιβ (vid)

Λίγα 24ωρα πριν το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό, οι οπαδοί της Μπότεφ Πλόβντιβ ενεπλάκησαν σε μεγάλης έκτασης επεισόδια με αυτούς της Λοκομοτίβ Πλόβντιβ.

«Η Κόμο ενδιαφέρεται για τον Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα, έναν επιθετικό εξτρέμ που γεννήθηκε το 1996 και ανήκει στον Παναθηναϊκό. Ωστόσο, ο σύλλογος θα πρέπει πρώτα να διώξει κάποιους από τους ποδοσφαιριστές του», ανέφερε ο Ντι Μάρτζιο.

Τελειώνουν από τον Παναθηναϊκό Αϊτόρ και Πέρεθ

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους αναζητούν οι Ρουμπέν Πέρεθ κι Αϊτόρ, καθώς ενημερώθηκαν επίσημα πως δεν βρίσκονται στα πλάνα του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο άφησε αμφότερους εκτός ευρωπαϊκής λίστας για τα ματς με την Μπότεφ Πλόβντιβ, δείχνοντας τις προθέσεις του, ενώ παράλληλα τους ενημέρωσε πως δεν υπολογίζονται και πως θα πρέπει να ψάξουν για τη νέα τους ποδοσφαιρική στέγη.

Τόσο ο 28χρονος εξτρέμ όσο και ο 35χρονος μέσος έχουν συμβόλαιο έως το 2025, ωστόσο η συνεργασία τους με τον Παναθηναϊκό θα έχει πρόωρο τέλος. Να σημειώσουμε επίσης πως ο Αϊτόρ έκανε unfollow στον επίσημο λογαριασμό της «πράσινης» ΠΑΕ στο Instagram.