Το μήνυμα του Αϊτόρ στο Μάγκουσον: «Είμαστε όλοι μαζί σου, μάγκα»

Το μήνυμα του Αϊτόρ στο Μάγκουσον: «Είμαστε όλοι μαζί σου, μάγκα»

Μαρία Δαλιάνη • 12:38 - 26.09.2023 / Ανανεώθηκε: 17:56 - 05.12.2023

Το μήνυμα που έστειλε ο Αϊτόρ στον Μάγκνουσον μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να ηττήθηκε με 2-1 από την ΑΕΚ στην έδρα του για την 5η αγωνιστική της Super League ωστόσο αυτό ήταν το μικρότερο κακό σε σύγκριση με τον σοβαρό τραυματισμό του Μάγκνουσον ο οποίος θα τον αφήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Άτυχος στάθηκε ο Χόρντουρ Μάγκνουσον στην χθεσινή αναμέτρηση με την ΑΕΚ, καθώς πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης ο Ισλανδός βρέθηκε στο έδαφος και δυστυχώς οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν.

Τόσο η ΠΑΕ Παναθηναϊκός όσο αι οι συμπαίκτες έσπευσαν να του συμπαρασταθούν και εκφράσουν την στήριξη τους στον άτυχο κεντρικό αμυντικό των «πράσινων».

Με την σειρά του ο Αϊτόρ ένας παίκτης που γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα πως αισθάνεται ο Μάγκουσον έστειλε με την σειρά του το δικό του μήνυμα στον Ισλανδό στοπερ.

«Θα σε κάνει πιο δυνατό! Είμαστε όλοι μαζί σου, μάγκα», ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Αϊτόρ στον συμπαίκτη του

Μπρινιόλι σε Μάγκνουσον: «Πάντα στο πλευρό μου - Θα επιστρέψεις πιο δυνατός»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:27 - 26.09.2023

Μπρινιόλι σε Μάγκνουσον: «Πάντα στο πλευρό μου - Θα επιστρέψεις πιο δυνατός»

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι έστειλε το δικό του μήνυμα μετά την ήττα του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ (1-2), ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον σοβαρό τραυματισμό του άτυχου Μάγκνουσον.

Τις προσεχείς ημέρες ο Ισλανδός στόπερ θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και στη συνέχεια θα ξεκινήσει η μακρά περίοδος της αποκατάστασης για την επιστροφή στα γήπεδα.