Αϊτόρ: «Το ονειρευόμασταν, αλλά δεν το καταφέραμε»

Αϊτόρ

i

©intime

Αϊτόρ: «Το ονειρευόμασταν, αλλά δεν το καταφέραμε»

Δημήτρης Χούπης 14:58 - 30.08.2023 / Ανανεώθηκε: 13:52 - 14.08.2024

Μήνυμα στήριξης, μέσω των social media, έδωσε ο Αϊτό Καταλαπιέρδα ενόψει της συνέχειας του Παναθηναϊκού στους ομίλους του Europa League.

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να πάρει το αποτέλεσμα που ήθελε (0-1) απέναντι στην Μπράγκα και γνώρισε τον αποκλεισμό από τους ομίλους του Champions League. Αυτό σημαίνει πως αυτόματα θα παίξει στους ομίλους του Europa League

Το μοναδικό τέρμα της Μπράγκα το πέτυχε ο Μπρούμα στο 83ο λεπτό και έβαλε στην ουσία τέλος στην υπόθεση πρόκριση για τους «πράσινους». Παρόλα αυτά ο Αϊτόρ, μέσω των social media, έδωσε μήνυμα στήριξης, λέγοντας πως τόσο αυτός όσο και οι συμπαίκτες του πάλεψαν για το όνειρο του Champions League. 

«Δεν ήταν μια εύκολη βραδιά. Το ονειρευόμασταν και προσπαθήσαμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Ευχαριστώ όλους τους φιλάθλους για τη στήριξή τους. Θα σηκωθούμε όλοι μαζί και θα παλέψουμε μαζί στο Europa League», έγραφε η ανάρτησή του. 

«Υπήρχαν οι συνθήκες να ανατρέψουμε το σκορ του πρώτου αγώνα»

Μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός των «πράσινων, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, φάνηκε απογοητευμένος από το αποτέλεσμα, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι οι παίκτες αδίκησαν τους εαυτούς τους. 

«Είμαι απογοητευμένος από το αποτέλεσμα. Υπήρχαν όλες οι συνθήκες να ανατρέψουμε το σκορ του πρώτου παιχνιδιού. Ήταν ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι με αρκετά μεγάλο ρυθμό. Η Μπράγκα μας ανάγκασε να κυνηγάμε τη δεύτερη μπάλα. Είχαμε φάσεις στις οποίες δεν πήραμε καλές αποφάσεις, είχαμε αρκετές φάσεις για γκολ», ανέφερε αρχικά. 

«Είμαστε ανταγωνιστική ομάδα σε αυτό το επίπεδο και αυτό μας ικανοποιεί. Οι εμπειρίες των δύο προηγούμενων παιχνιδιών μας προκαλούν πικρία. Προσπαθήσαμε και είχαμε τεράστια υποστήριξη σε αυτό το γήπεδο. Στόχος μας ήταν η είσοδος στους ομίλους του Champions League. Αδικήσαμε τους εαυτούς μας και αυτό είναι ένα θέμα, το οποίο θα μας απασχολήσει», ήταν τα λόγια του στη συνέχεια.