Αιχμηρός ο Μπενζεμά για τον Ντεσάμπ, που θεωρεί το θέμα λήξαν

Καρίμ Μπενζεμά

i

©Photo By Eurasia Sport Images/Getty Images/Ideal Images

Αιχμηρός ο Μπενζεμά για τον Ντεσάμπ, που θεωρεί το θέμα λήξαν

Άγγελος Φραγκισκάτος 19:57 - 16.03.2023 / Ανανεώθηκε: 17:51 - 14.08.2024

Ο προπονητής της γαλλικής ομάδας Ντιντιέ Ντεσάμπ δεν θέλησε να επιστρέψει στην περίπτωση του Καρίμ Μπενζεμά, πολύ επικριτικός για τη διαχείριση της περίπτωσής του στο τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο.

«Είναι ένα θέμα που έχει κλείσει, δεν πρόκειται να σχολιάσω τίποτα ξανά», είπε ο Ντιντιέ Ντεσάμπ, που επικρίθηκε από τον Καρίμ Μπενζέμα για τη διαχείριση της κατάστασής του στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

«Αυτό είναι ένα θέμα που σας ενδιαφέρει και που μπορεί να οδηγήσει σε συζητήσεις και αντιπαραθέσεις. Πολύ ήσυχα, έπρεπε να εκφραστώ για να πω τι είχε συμβεί. Είναι ένα θέμα που έχει κλείσει, δεν πρόκειται να σχολιάσω τίποτα ξανά», είπε ο Γάλλος προπονητής στο περιθώριο της ανακοίνωσης της λίστας του για την έναρξη των προκριματικών του Euro 2024.

Ο Μπενζεμά είχε πει ότι δεν θα ήταν έτοιμος για το υπόλοιπο του Παγκοσμίου Κυπέλλου, δήλωσε ο Ντεσάμπ σε συνέντευξή του στη Parisian, που δημοσιεύθηκε την περασμένη εβδομάδα, μια εκδοχή που αμφισβητείται με ειρωνεία από τον παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης στα κοινωνικά δίκτυα.

Μουντιάλ 2030: Ο βασιλιάς του Μαρόκου ανακοίνωσε τη συνυποψηφιότητα της χώρας με Ισπανία-Πορτογαλία
WORLD CUP

18:12 - 16.03.2023

Μουντιάλ 2030: Ο βασιλιάς του Μαρόκου ανακοίνωσε τη συνυποψηφιότητα της χώρας με Ισπανία-Πορτογαλία

Μετά από πέντε αποτυχημένες υποψηφιότητες, το Μαρόκο ξανά υποψήφιο για τη διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2030, αυτή τη φορά στο πλευρό της Ισπανίας και της Πορτογαλίας.

Ο 35χρονος επιθετικός, ο οποίος τραυματίστηκε και αποχώρησε από την επιλογή λίγο πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την Εθνική, την επομένη του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου που έχασε η Γαλλία.

«Εξαρτάται από εσάς αν θα δοθεί συνέχεια σε αυτό το θέμα, είναι μέρος της δουλειάς σας σε εισαγωγικά, για εμένα, το σημαντικό είναι το μέλλον και οι 23 (παίκτες) που γνωρίζετε», είπε ο Ντεσάμπ σε συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη.

Αναζωογονημένος, ο προπονητής προσπάθησε να κλείσει τη συζήτηση. «Διαφωνίες, το ξέραμε, πάντα υπήρχαν. Δεν θα έχετε ούτε μια λέξη από μένα. Υποστήριξα την άποψή μου και είπα αυτό που είχε συμβεί. Σήμερα, όλα αυτά είναι παρελθόν, τίποτα δεν θα με κάνει να μιλήσω ξανά για αυτό το θέμα».

Στο Instagram, ο Μπενζεμά είχε δημοσιεύσει ένα στιγμιότυπο οθόνης με σχόλια από τη συνέντευξη του Ντεσάμπ προσθέτοντας τη φράση «Μα τι θράσος», διακοσμημένη με ένα emoji κλόουν. Μοιράστηκε επίσης ένα βίντεο ενός Γάλλου snapchatter, του Ρίτσι, επαναλαμβάνοντας τη λέξη «ψεύτης, είσαι ψεύτης». Πάνω από αυτό το κλιπ, ο επιθετικός έγραψε: «Ιερός Ντιντιέ... Καληνύχτα».