Οργή στην Τουρκία για τον Ακαϊντίν: «Αν ο εγκέφαλος στην άμυνα της Τουρκίας είναι αυτός τότε...»

Ο Σαμέτ Ακαϊντίν

i

© Imago

Οργή στην Τουρκία για τον Ακαϊντίν: «Αν ο εγκέφαλος στην άμυνα της Τουρκίας είναι αυτός τότε...»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 16:34 - 23.06.2024 / Ανανεώθηκε: 18:08 - 23.06.2024

Ένα λάθος του Σαμέτ Ακαϊντίν ήταν αυτό που έφερε το 0-2 στο Τουρκία - Πορτογαλία και ο στόπερ δέχθηκε γενική κατακραυγή στο Twitter για το σφάλμα του.

Με το σκορ στο 1-0 όλα είναι ρευστά σε ένα παιχνίδι και για αυτό σχεδόν ποτέ οι ομάδες δεν αρκούνται σε αυτό, ψάχνοντας το δεύτερο γκολ. Βέβαια, στην περίπτωση του αγώνα Τουρκία - Πορτογαλία, τη δουλειά έκανε ένας στόπερ και όχι κάποιος επιθετικός. Ο λόγος για τον Σαμέτ Ακαϊντίν...

Τι συνέβη; Ο αμυντικός του Παναθηναϊκού - τουλάχιστον στο τυπικό σκέλος - προσπάθησε να γυρίσει την μπάλα στον Αλτάι Μπαγίντιρ, σε μία φαινομενικά «νεκρή» φάση. Όμως ο ίδιος έβαλε παραπάνω δύναμη στην πάσα του, ο γκολκίπερ ήταν εκτός εστίας και το 0-2 ήταν γεγονός. Αξιοσημείωτο, δε, ήταν πως μετά τη φάση αυτή, οι δύο λογομαχούσαν για το ποιος είχε άδικο.

Το Twitter τα έβαλε κατά κύριο λόγο με τον Ακαϊντίν, με αρκετούς από τους φιλάθλους να τονίζουν πως η πάσα του ήταν υπερβολικά δυνατή, με αποτέλεσμα να μην αφήνει περιθώρια αντίδρασης στον συμπαίκτη του. «Αν ο εγκέφαλος στην άμυνα της Τουρκίας είναι ο Ακαϊντίν τότε αυτή είναι άμυαλη», ήταν ένα από τα σχόλια που συγκέντρωσε αρκετά likes, αποτυπώνοντας τον θυμό που επικρατεί προς το πρόσωπο του 30χρονου.

Πάντως δεν ήταν λίγοι οι οποίοι τόνισαν πως στην προκειμένη περίπτωση έκαναν και οι δύο λάθος, στρέφοντας τα βέλη και προς τον Μπαγίντιρ. Αρκετοί υποστήριξαν πως αν εκείνος βρισκόταν στην εστία του και όχι αριστερά από αυτή θα μπορούσε να διαχειριστεί την πάσα, ακόμα και αν αυτή είχε μεγαλύτερη δύναμη απ' ότι έπρεπε.

Δείτε μερικά από τα tweets: