Ακατάλληλο το γήπεδο των Σερρών, αλλάζει έδρα το Πανσερραϊκός - Άρης

Πανσερραϊκός

i

© intime

Ακατάλληλο το γήπεδο των Σερρών, αλλάζει έδρα το Πανσερραϊκός - Άρης

Sportal newsroom 13:00 - 19.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:38 - 14.08.2024

Στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Περιφερειακή ενότητα Σερρών το πρωί της Πέμπτης (19/10) αποφασίστηκε πως το γήπεδο των Σερρών δεν είναι κατάλληλο για να διεξαχθεί το Πανσερραϊκός - Άρης. Ποιες είναι οι πιθανές έδρες και τι γίνεται στα εισιτήρια.

Στο γήπεδο των Ιωαννίνων ή σε εκείνο του Βόλου είναι πολύ πιθανό να διεξαχθεί ο αγώνας ανάμεσα στον Πανσερραϊκό και τον Άρη, μιας και η αναμέτρηση δεν πρόκειται να γίνει στις Σέρρες.

Παρά το γεγονός πως η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία έχει ήδη δώσει δύο ματς στην έδρα της φέτος, από την αρμόδια αρχή αποφασίστηκε πως υπάρχει θέμα στατικότητας των κερκίδων, κάτι που σημαίνει πως είναι ακατάλληλο και θα μείνει κλειστό επ' αόριστον, μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγη ώρα. 

Ο αγώνας ανάμεσα στις δύο ομάδες έχει οριστεί για το βράδυ του Σαββάτου (21/10 - 20:00). Να σημειώσουμε εδώ ότι δεν μπορεί να γίνει «ανταλλαγή» έδρας γιατί έχει τοποθετηθεί χειμερινός χλοοτάπητας και δεν είναι έτοιμος να φιλοξενήσει παιχνίδι. 

Επίσης, δεν μπορεί το ματς να διεξαχθεί στην Τούμπα, που έχει δηλώσει ως δεύτερη έδρα ο Πανσερραϊκός καθώς παίζει ΠΑΟΚ - Ατρόμητος. Εν αναμονή των αποφάσεων λοιπόν...