Ο Άκπομ αποκάλυψε ότι θέλει να φύγει από τον Άγιαξ γιατί δεν θα είναι βασικός

Ο Τσούμπα Άκπομ

i

©Intime

Ο Άκπομ αποκάλυψε ότι θέλει να φύγει από τον Άγιαξ γιατί δεν θα είναι βασικός

Κώστας Τόπας 08:44 - 20.07.2024 / Ανανεώθηκε: 08:44 - 20.07.2024

Μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, ο Τσούμπα Άκπομ μίλησε για το μέλλον του στον Άγιαξ, αφήνοντας τα πάντα ανοικτά.

Ο Ολυμπιακός είχε νέους και παλιούς στο παιχνίδι με τον Άγιαξ και αυτοί παρουσίασαν μία πολύ καλή εικόνα, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Όμως η ομάδα της Stoiximan Super League ηττήθηκε από τον «Αίαντα» με 1-0, το οποίο διαμόρφωσε ο Φορμπς στο φιλικό ματς μεταξύ των δύο. 

Ο Τσούμπα Άκπομ δεν έχει σκοράρει στην προετοιμασία του Άγιαξ, ωστόσο είναι γεμάτος αυτοπεποίθηση. Μετά το ματς με τον Ολυμπιακό, συζήτησε και για το μέλλον του στο Άμστερνταμ αλλά και για τα σχέδια που έχει ο ίδιος όσον αφορά την καριέρα του.

Πιθανή η ακύρωση το Ρόμα - Ολυμπιακός, φόβος στην ιταλική αστυνομία για την αντιπαλότητα των οπαδών
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:58 - 19.07.2024

Πιθανή η ακύρωση το Ρόμα - Ολυμπιακός, φόβος στην ιταλική αστυνομία για την αντιπαλότητα των οπαδών

Η αντιπαλότητα μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων φαίνεται πως προβληματίζει την ιταλική αστυνομία και το Ρόμα - Ολυμπιακός είναι πιθανό να ακυρωθεί, σύμφωνα με τη «Gazzetta dello Sport».

«Πρέπει ακόμη να κάνουμε κάποια βήματα, αλλά τα πράγματα φαίνονται όλο και καλύτερα», δήλωσε ο άλλοτε επιθετικός του ΠΑΟΚ στο Ziggo Sport. «Όχι, δεν σκόραρα, αλλά δεν είναι για μένα, είναι για την ομάδα. Τώρα έχουμε ένα σύστημα, μια φιλοσοφία, έναν τρόπο παιχνιδιού πάνω στον οποίο δουλεύουμε σκληρά. Είναι διαφορετικό; Ναι για εμένα. Αυτή τη σεζόν με βλέπετε να παίζω πιο βαθιά από το συνηθισμένο, πρέπει να πιέσουμε πιο δυνατά αμυντικά. Αυτό έχει αλλάξει πολύ».

Πόσο καιρό θα παίζει ο Άκπομ στον Άγιαξ; Ο επιθετικός θα ήθελε να φύγει γιατί κινδυνεύει να καταλήξει ξανά στον πάγκο. «Όσο φοράω φανέλα του Άγιαξ, δίνω το 100% Τίποτα δεν θα το αλλάξει αυτό, αλλά θα πρέπει να το αξιολογήσουμε τις επόμενες εβδομάδες. Δεν θέλω να φύγω από τον Άγιαξ, έναν μεγάλο σύλλογο, αλλά πρέπει επίσης να σκεφτείς τι είναι καλύτερο για σένα και την ομάδα».