Ακριβώς σ' έναν μήνα η ΑΕΚ μπαίνει ξανά στο γήπεδο για να ξεκινήσει προετοιμασία

Προπόνηση ΑΕΚ

i

ΑΕΚ, προπόνηση/©intime

Ακριβώς σ' έναν μήνα η ΑΕΚ μπαίνει ξανά στο γήπεδο για να ξεκινήσει προετοιμασία

Κώστας Τσίλης 11:48 - 20.05.2024 / Ανανεώθηκε: 07:32 - 29.05.2024

Μόλις έναν μήνα ξεκούρασης έχουν μπροστά τους οι παίκτες της ΑΕΚ καθώς στις 21 Ιουνίου είναι το ραντεβού για να ξεκινήσει η προετοιμασία για τη νέα σεζόν - Ξανά στην Ολλανδία το βασικό στάδιο

Μπορεί οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ ήδη από σήμερα να βρίσκονται σε διακοπές. Όμως η αλήθεια είναι πως για τους ανθρώπους της Ένωσης, η διαδικασία υλοποίησης του σχεδιασμού για τη νέα σεζόν, θα πρέπει να έχει ήδη ξεκινήσει. Και μάλιστα να τρέξει, καθώς τα χρονικά περιθώρια για το φετινό καλοκαίρι, είναι πολύ στενά.

Η ΑΕΚ απέτυχε, αλλά πλέον τον ξέρει τον δρόμο για να ξαναπετύχει
ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

11:42 - 20.05.2024

Η ΑΕΚ απέτυχε, αλλά πλέον τον ξέρει τον δρόμο για να ξαναπετύχει

Σκληρό να χάνεις ένα πρωτάθλημα με δυο χαμένους "τελικούς" και 17 πεταμένους βαθμούς σε ματς που προηγήθηκες, αλλά η ΑΕΚ έχει και την μαγιά και τον προπονητή αλλά και την γνώση για να βρει τον τρόπο να πάρει ξανά το πρωτάθλημα - Γράφει ο Κώστας Τσίλης

Σε ακριβώς έναν μήνα από τώρα, ξεκινά η καλοκαιρινή προετοιμασία, ενόψει της πρώτης μάχης για τα προκριματικά του Conference League στις 25 Ιουλίου. Στις 21 Ιουνίου είναι το πρώτο ραντεβού των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ, προκειμένου να περάσουν από ιατρικά τεστ. Και από την επόμενη κιόλας μέρα, πιάνουν δουλειά με τα εργομετρικά. Την Κυριακή 23 Ιουνίου η ΑΕΚ αναχωρεί για το Μπουργκ Χάαμσταντ στην Ολλανδία, για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Είναι το ίδιο προπονητικό κέντρο που χρησιμοποίησε και πέρυσι, αλλά και στην ενδιάμεση λόγω Μουντιάλ, χειμερινή προετοιμασία πριν από δυο χρόνια.

Η ΑΕΚ θα παραμείνει στην Ολλανδία μέχρι και τις 11 Ιουλίου. Και σ' αυτό το διάστημα των 18 ημερών, θα δώσει και φιλικά παιχνίδια, τα οποία ακόμα δεν έχουν "κλειδώσει". Τουλάχιστον όχι όλα. Είναι πολύ πιθανό να είναι παραπάνω από τρία που έδωσε στο περυσινό διάστημα της προετοιμασίας της στην Ολλανδία.