Αντίπαλοι ΠΑΟΚ: Η Γαλατασαράι πούλησε τον Ακτούρκογλου στην Μπενφίκα κι έβαλε στα ταμεία της 11 εκατ. ευρώ

Ακτούρκογλου

i

© Imago

Αντίπαλοι ΠΑΟΚ: Η Γαλατασαράι πούλησε τον Ακτούρκογλου στην Μπενφίκα κι έβαλε στα ταμεία της 11 εκατ. ευρώ

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 10:55 - 03.09.2024 / Ανανεώθηκε: 10:55 - 03.09.2024

Ο Ακτούρκογλου αποχώρησε από τη Γαλατασαράι, περίπου 20 μέρες πριν τη «μάχη» με τον ΠΑΟΚ.

Μπορεί η Γαλατασαράι να μην κατάφερε να προκριθεί στο League Stage του Champions League, όμως είναι αρκετά δραστήρια στο μεταγραφικό κομμάτι. Πέρα από τις αγορές, οι Τούρκοι έχουν προχωρήσει και σε πωλήσεις, με αυτήν του Κερέμ Ακτούρκογλου να βρίσκεται στο επίκεντρο της επικαιρότητας.

Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος μετράει 34 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα της Τουρκίας, αποχώρησε από την αντίπαλο του ΠΑΟΚ έπειτα από μία τετραετία κι αποκτήθηκε από την Μπενφίκα έναντι 11 εκατ. ευρώ.

Θυμίζουμε πως ο Δικέφαλος του Βορρά θα τεθεί αντιμέτωπος με τη Γαλατά στις 25 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της League Phase του Europa League.

«Τρέλα» κι αποθέωση για Οσίμεν από τους οπαδούς της Γαλατασαράι στην Τουρκία

Τα ξημερώματα της Τρίτης (03/09) ο Βίκτορ Οσίμεν πάτησε Τουρκία, όπου κι αποθεώθηκε από χιλιάδες φίλους της αντιπάλου του ΠΑΟΚ στο Europa League, Γαλατασαράι.

Ο ίδιος δεν περίμενε τέτοια υποδοχή από τους φίλους της Γαλατασαράι και γι' αυτό όταν αντίκρισε αυτό το θέαμα, έγινε κι αυτός ένα με τους οπαδούς και τραγουδούσε συνθήματα.

Θυμίζουμε πως ο Νιγηριανός παραχωρήθηκε στη Γαλατά με τη μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν και στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε χαρακτηριστικά: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος που είμαι εδώ, η ατμόσφαιρα είναι απίστευτη. Θέλω να βγω στον αγωνιστικό χώρο το συντομότερο δυνατό. Έχω παίξει με τον Ντρις Μέρτενς, με έχει βοηθήσει πολύ, του μίλησα πριν έρθω εδώ, ανυπομονώ να παίξω ξανά μαζί του. Είμαι ενθουσιασμένος που βλέπω τόσο κόσμο εδώ, τέτοια ώρα. Θέλω να τους τρελάνω με τα γκολ που θα πετύχω και να φωνάζουν το όνομά μου».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!