Καμία διάθεση να πουλήσει τον Χέντερσον η Αλ Ετιφάκ

Τζόρνταν Χέντερσον

Καμία διάθεση να πουλήσει τον Χέντερσον η Αλ Ετιφάκ

Πάνος Κορομηλάς • 10:31 - 15.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:36 - 14.08.2024

Η Αλ Ετιφάκ δε σκοπεύει να παραχωρήσει τον Χέντερσον στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, παρά το γεγονός πως εκείνος θέλει να αποχωρήσει άμεσα από τη Σαουδική Αραβία.

Η πορεία του Τζόρνταν Χέντερσον στη Σαουδική Αραβία δεν εξελίσσεται ιδανικά. Μόλις έξι μήνες μετά τη μετακίνησή του στην Αλ Ετιφάκ από τη Λίβερπουλ, ο Άγγλος χαφ θέλει να αποχωρήσει, με την επιστροφή του στα γήπεδα της Premier League να αποτελεί προτεραιότητα για τον ίδιο.

Το όνομα του έχει ακουστεί για αρκετές ομάδες της Ευρώπης, με τον Άγιαξ και τη Γιουβέντους να βλέπουν θετικά το ενδεχόμενο απόκτησής του. Ωστόσο, σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, η διοίκηση της Αλ Ετιφάκ δεν είναι διατεθειμένη να μπει σε συζητήσεις για την παραχώρησή του μέσα στον Ιανουάριο.

Ο ίδιος ο παίκτης πάντως, μοιάζει πρόθυμος να μειώσει κατά πολύ τις απολαβές του, ώστε να επιστρέψει στην Ευρώπη. Φαίνεται πως δεν έχει προσαρμοστεί στη νέα του ομάδα και μετρά 19 συμμετοχές με τέσσερις ασίστ και κανένα γκολ. 

Η αποχώρηση του από την Αλ Ετιφάκ πάντως μόνο εύκολη δεν είναι. Ο 33χρονος μέσος δεσμεύεται με συμβόλαιο συνεργασίας έως το 2026 και για να αποχωρήσει θα πρέπει η ομάδα του να ανάψει το πράσινο φως.

Αχόρταγος ο Πέρεθ, ζητούσε κι άλλα γκολ από τον Βινίσιους: «Του είπα ότι δεν ήταν αρκετά»
LA LIGA

09:03 - 15.01.2024

Αχόρταγος ο Πέρεθ, ζητούσε κι άλλα γκολ από τον Βινίσιους: «Του είπα ότι δεν ήταν αρκετά»

Ο ισχυρός άνδρας της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ αστειευόμενος δήλωσε ότι δεν έμεινε ικανοποιημένος από τα τρία γκολ που πέτυχε ο Βινίσιους στον τελικό του Σούπερ Καπ κόντρα στη Μπαρτσελόνα.

Υπενθυμίζεται πως ο Χέντερσον μετακόμισε στα γήπεδα της Σαουδικής Αραβίας το περασμένο καλοκαίρι έναντι 14 εκατομμυρίων ευρώ. Σημαντικό ρόλο στην ένταξη του στην Αλ Ετιφάκ έπαιξε η παρουσία του Στίβεν Τζέραρντ στο τιμόνι της ομάδας, όμως αποδεικνύεται εκ του αποτελέσματος πως δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα, με την επιστροφή του στην Ευρώπη να μοιάζει πλέον μονόδρομος.