Ανακοίνωσε τον Γκαγιάρδο ως τον νέο της προπονητή η Αλ Ιτιχάντ του Μπενζεμά
i

©Al Ittihad

Ανακοίνωσε τον Γκαγιάρδο ως τον νέο της προπονητή η Αλ Ιτιχάντ του Μπενζεμά

Κώστας Τσιακλής • 23:21 - 18.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:54 - 14.08.2024

Και επίσημα εποχή Μαρσέλο Γκαγιάρδο στην Αλ Ιτιχάντ.

Η Αλ Ιτιχάντ έψαχνε τον νέο της προπονητή και τελικά τον βρήκε στο πρόσωπο του Μαρσέλο Γκαγιάρδο.

Η ομάδα των Καρίμ Μπενζεμά και Ενγκολό Καντέ μεταξύ άλλων βρίσκεται στην 5η θέση του πρωταθλήματος της Σαουδικής Αραβίας και είναι στο -11 από την κορυφή και την Αλ Χιλάλ. Αυτό το γεγονός ήταν αυτό που τελείωσε τον Νούνο Εσπίριτο Σάντο, ο οποίος αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου στις αρχές Νοεμβρίου. 

Τα ρεπορτάζ σύνδεσαν την Αλ Ιτιχάντ με αρκετούς προπονητές με αποκορύφωμα τον Ζοσέ Μουρίνιο ωστόσο τελικά αυτός που θα αναλάβει την ομάδα είναι ο Μαρσέλο Γκαγιάρδο. Ο Αργεντινός τεχνικός δούλεψε μόλις σε δύο συλλόγους ωστόσο η τελευταία του θητεία ήταν άκρως πετυχημένη αφού παρέμεινε στον πάγκο της Ρίβερ Πλέιτ από τον Ιούνιο του 2014 μέχρι τον Δεκέμβριο του 2022. Σε αυτό το διάστημα είχε κατακτήσει 13 τίτλους, με αποκορύφωμα τα δύο Copa Libertatores. Επίσης τίτλο πρωταθλήματος είχε κατακτήσει και με την πρώτη του ομάδα, Νασιονάλ.

Σίγουρα αυτό είναι που εύχονται να δουν στην ομάδα τους και οι διοικούντες της Αλ Ιτιχάντ.

Η ανακοίνωση της Αλ Ιτιχάντ: 

Χαμός στο Ιράν! Η Αλ Ιτιχάντ των Μπενζεμά, Καντέ αρνήθηκε να παίξει στο Champions League, εξαιτίας ενός αγάλματος
REST OF THE WORLD

21:11 - 02.10.2023

Χαμός στο Ιράν! Η Αλ Ιτιχάντ των Μπενζεμά, Καντέ αρνήθηκε να παίξει στο Champions League, εξαιτίας ενός αγάλματος

Ένα απίθανο γεγονός έλαβε χώρα στο Ιράν, με την Αλ Ιτιχάντ να αρνείται να παίξει κόντρα στη Σεπαχάν και να αποχωρεί εξαιτίας ενός αγάλματος του Κασέμ Σολεϊμάνι.

«Το διοικητικό συμβούλιο της Αλ Ιτιχάντ, υπό την προεδρία του Anmar Alhailae, ανακοινώνει την υπογραφή νέου προπονητικού επιτελείου, με επικεφαλής τον Αργεντινό, Μαρσέλο Γκαγιάρδο, που θα προπονεί την πρώτη ποδοσφαιρική ομάδα με συμβόλαιο επέκτασης για ενάμιση χρόνο. Το διοικητικό συμβούλιο εύχεται στον προπονητή και το επιτελείο του επιτυχία και ελπίζει ότι μαζί με όλα τα μέλη της ομάδας, θα συνεχίσουν να επιτυγχάνουν τις φιλοδοξίες των φιλάθλων της Αλ Ιτιχάντ, οι οποίοι είναι γνωστοί για το ότι στέκονται πίσω από τον σύλλογό τους και τον υποστηρίζουν σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού του».