«Κεραυνοί» Αλ Κελαϊφί για Μέσι: «Δεν μου άρεσε που άσκησε κριτική στην Παρί όταν έφυγε, δεν έδειξε σεβασμό»

Νασέρ Αλ Κελαϊφί & Λιονέλ Μέσι

i

©Photo by Gisele Tellier/Anadolu Agency via Getty Images/Ideal Images

«Κεραυνοί» Αλ Κελαϊφί για Μέσι: «Δεν μου άρεσε που άσκησε κριτική στην Παρί όταν έφυγε, δεν έδειξε σεβασμό»

Κώστας Τόπας 08:32 - 10.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:43 - 14.08.2024

Για την δύσκολη θητεία του Λιονέλ Μέσι στην Παρί Σεν Ζερμέν μίλησε ο ιδιοκτήτης των Παριζιάνων, Νασέρ Αλ Κελαϊφί.

Μετά την αποχώρησή του από την Παρί Σεν Ζερμέν για την Ίντερ Μαϊάμι, ο Λιονέλ Μέσι προχώρησε σε πολλές δηλώσεις για την ταλαιπωρία του κατά τη διάρκεια των δύο χρόνων στη γαλλική πρωτεύουσα. Ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί σε συνέντευξή του στο «RMC» κλήθηκε να σχολιάσει τα όσα έχει πει ο «Pulga» και αποδοκίμασε τα λόγια του Παγκόσμιου πρωταθλητή.

«Τον σέβομαι πολύ, αλλά όταν κάποιος μιλάει άσχημα για την Παρί, αυτό δεν είναι καλό. Δεν είναι σεβασμός. Δεν είναι κακό παιδί, αλλά δεν μου αρέσει αυτά που είπε. Θέλω οποιονδήποτε παίκτη να μιλάει όταν είναι εκεί. Στην ομάδα. Οχι όταν έχει φύγει. Δεν είναι αυτό το στυλ μας», ανέφερε ο ηγέτης του Κατάρ.

«Δεν ήταν εύκολο για αυτόν»

Μια απογοήτευση που δεν αλλάζει τη συνολική του άποψη για τον Αργεντινό αστέρα: «Ο Μέσι είναι ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία. Δεν ήταν εύκολο για αυτόν να έρθει μετά από χρόνια (στη Μπάρτσα). Όλα έγιναν για αυτόν στη Μπαρτσελόνα. Ο σύλλογος, η διοίκηση, ο προπονητής, οι παίκτες. Ήταν για τον Μέσι. Εδώ, δεν είναι το ίδιο πράγμα, υπήρχαν άλλοι παίκτες. Οπως ο Κιλιάν και ο Νεϊμάρ».

Αλ Κελαϊφί: «Θέλω να μείνει ο Εμπαπέ στην Παρί Σεν Ζερμέν, είμαστε ο καλύτερος σύλλογος για εκείνον»
LIGUE 1

20:53 - 09.01.2024

Αλ Κελαϊφί: «Θέλω να μείνει ο Εμπαπέ στην Παρί Σεν Ζερμέν, είμαστε ο καλύτερος σύλλογος για εκείνον»

Ο ιδιοκτήτης της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαϊφί ανέφερε την επιθυμία του να μείνει ο Κιλιάν Εμπαπέ στην ομάδα, τονίζοντας πως η Παρί είναι ο καλύτερος σύλλογος για εκείνον.

Ο Λιονέλ Μέσι είχε παραδεχτεί ότι η παραμονή του στο Παρίσι «δεν πήγε καλά» και ότι η επιλογή να πάει στην Ίντερ Μαϊάμι υπαγορεύτηκε, μεταξύ άλλων, από οικογενειακούς λόγους. Ο οκτώ φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας είχε, ωστόσο, επικρίνει επίσης την «καθημερινή αθλητική ζωή» της Παρί και επέκρινε την έλλειψη προσοχής μετά τη στέψη του στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Σε αυτό το τελευταίο σημείο, ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί εξηγεί: «Είμαστε στη Γαλλία. Κέρδισε τον Κιλιάν στο Μουντιάλ και είμαστε ένα γαλλικός σύλλογος. Δεν ήθελα να τον αποδοκιμάσει όλο το γήπεδο».