Αλ Κελαϊφί: «Θέλω να μείνει ο Εμπαπέ στην Παρί Σεν Ζερμέν, είμαστε ο καλύτερος σύλλογος για εκείνον»

Νασέρ Αλ Κελαϊφί

i

© prtscr

Αλ Κελαϊφί: «Θέλω να μείνει ο Εμπαπέ στην Παρί Σεν Ζερμέν, είμαστε ο καλύτερος σύλλογος για εκείνον»

Δημήτρης Χούπης 20:53 - 09.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:44 - 14.08.2024

Ο ιδιοκτήτης της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαϊφί ανέφερε την επιθυμία του να μείνει ο Κιλιάν Εμπαπέ στην ομάδα, τονίζοντας πως η Παρί είναι ο καλύτερος σύλλογος για εκείνον.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ τον τελευταίο καιρό έχει ακουστεί αρκετά τόσο για τη Ρεάλ Μαδρίτης όσο και τη Λίβερπουλ. Παρόλα αυτά οι άνθρωποι της Παρί Σεν Ζερμέν δεν είναι διατεθειμένοι να τον αφήσουν. Κάτι που το έκανε ξεκάθαρο ο ιδιοκτήτης των Παριζιάνων, Νασέρ Αλ Κελαϊφί

Μιλώντας στο γαλλικό κανάλι RMC, τόνισε την επιθυμία του να μείνει ο 25χρονος στην ομάδα, ενώ σχολίασε πως η Παρί είναι ο καλύτερος σύλλογος για εκείνον. 

«Φυσικά και θέλω να μείνει ο Εμπαπέ, αυτό είναι σίγουρο. Για μένα είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο και ο καλύτερος σύλλογος για τον Κιλιάν είναι η Παρί. Είναι στο κέντρο των πάντων και είναι ο παίκτης κλειδί για το πλάνο μας», ήταν τα λόγια του συγκεκριμένα. 

Ο Γάλλος σταρ τη φετινή σεζόν μετράει 24 γκολ, αλλά και τρεις ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Στη συνέχεια έκανε λόγο και για το θέμα του γηπέδου, αναφέροντας πως ο δήμαρχος του Παρισιού δεν θέλει η Παρί να κάνει δικό της το Parc des Prince. Ο λόγος είναι η καταγωγή του Αλ Κελαϊφί, ο οποίος είναι από το Κατάρ. 

«Δεν θέλει να αγοράσουμε το στάδιο επειδή είμαστε από το Κατάρ και επειδή είμαστε Άραβες. Αυτό είναι πολύ σοβαρό», ήταν τα λόγια του.