Η Αλ Νασρ πέτυχε εντυπωσιακό γκολ μετά από ασίστ 70 μέτρων του τερματοφύλακά της (vid)
i

Νταβίντ Οσπίνα/PrtScr

Η Αλ Νασρ πέτυχε εντυπωσιακό γκολ μετά από ασίστ 70 μέτρων του τερματοφύλακά της (vid)

Κώστας Τόπας 09:44 - 07.01.2023 / Ανανεώθηκε: 10:46 - 20.08.2024

Ο Νταβίντ Οσπίνα ήταν αυτός ο οποίος, με υπέροχη λόμπα έβγαλε ασίστ 70 μέτρων στον Ταλίσκα για να διαμορφώσει το τελικό 2-0 για την Αλ Νασρ κόντρα στην Αλ Ταέ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί να μην είχε δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα της ομάδας του με την Αλ Ταέ, όμως απόλαυσε το παιχνίδι όσο... γυμναζόταν στα αποδυτήρια της Αλ Νασρ. Η κάμερα μάλιστα τον «έπιασε» να πανηγυρίζει το 2-0 όσο βρισκόταν πάνω σε ένα ποδήλατο.

Το χλιδάτο παλάτι που ζει ο Ρονάλντο στη Σαουδική Αραβία
REST OF THE WORLD

08:46 - 07.01.2023

Το χλιδάτο παλάτι που ζει ο Ρονάλντο στη Σαουδική Αραβία

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ζει σαν Βασιλιάς στη Σαουδική Αραβία, μιας και μένει σε παλάτι που περιλαμβάνει οκτώ υπνοδωμάτια, έναν εσωτερικό καταρράκτη, τρία εστιατόρια, χώρους με μεγάλες εκτάσεις, μια πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων και πολλές ακόμα ανέσεις...

Το δεύτερο τέρμα της Αλ Νασρ ήρθε ύστερα από εντυπωσιακή προσπάθεια. Ο τερματοφύλακας Νταβίντ Οσπίνα με ένα δυνατό βολέ βρήκε τον Ταλίσκα, ο οποίος έγινε κάτοχος της μπάλας και με ωραίο πλασέ πέτυχε το 2-0, όπου ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Αμέσως μετά την επίτευξη του γκολ, άπαντες έσπευσαν να αγκαλιάσουν τον πρώην κίπερ της Άρσεναλ, Οσπίνα για την έμπνευσή του να βρει τον Ταλίσκα στην επίθεση και με αυτόν τον τρόπο να του μοιράσει ασίστ.