Επίσημο: Παρελθόν από την Αλ Νασρ ο Κάστρο - Αυτός θα είναι ο νέος προπονητής του Ρονάλντο!

Επίσημο: Παρελθόν από την Αλ Νασρ ο Κάστρο - Αυτός θα είναι ο νέος προπονητής του Ρονάλντο!

Sportal newsroom 17:46 - 17.09.2024 / Ανανεώθηκε: 17:48 - 17.09.2024

Την πόρτα της εξόδου πέρασε ο Λουίς Κάστρο στην Αλ Νασρ, η οποία μάλιστα έχει βρει ήδη τον αντικαταστάτη του και έχει έρθει σε συμφωνία μαζί του.

Μετά την κακή περασμένη σεζόν, όπου η Αλ Νασρ είδε την Αλ Χιλάλ να κατακτά όλους τους εγχώριους τίτλους και μάλιστα με σχετική άνεση, η ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο έβαλε στόχο να παρουσιάσει ένα πιο ανταγωνιστικό πρόσωπο αυτή τη χρονιά και να μπορέσει να κοντράρει στα ίσια την ισχυρή αντίπαλο της.

Γι' αυτό προχώρησε και σε σπουδαίες μεταγραφές (Σιμακάν, Γκάμπριελ, Μπέντο), ενώ κράτησε και τα πιο βαριά... όπλα της. Ωστόσο, το ξεκίνημα που έχει κάνει τη φετινή σεζόν είναι απογοητευτικό. Έχασε τον τίτλο του Σούπερ Καπ, γνωρίζοντας ταπεινωτική ήττα με 4-1 από την Αλ Χιλάλ, στο πρωτάθλημα μετρά ήδη δύο «γκέλες» σε δύο παιχνίδια και στο AFC Champions League μπήκε με το... αριστερό (ισοπαλία με την Αλ Σόρτα από το Ιράκ).

Ο σύλλογος λοιπόν αποφάσισε να πάρει δραστικά μέτρα και γι' αυτό προχώρησε στη λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή Λουίς Κάστρο. Κάπως έτσι ο Πορτογάλος τεχνικός μετά από κάτι παραπάνω από έναν χρόνο και 54 ματς στον πάγκο της ομάδας από τη Σαουδική Αραβία αποτέλεσε παρελθόν. Και φυσικά γεννάται το εξής ερώτημα: Ποιος θα είναι ο νέος προπονητής του Κριστιάνο Ρονάλντο και της παρέας του;

Η απάντηση έρχεται από τον έγκριτο Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο οποίος σε ανάρτηση του στον προσωπικό λογαριασμό του στο «Χ» (πρώην Twitter) ανέφερε ότι η Αλ Νασρ έχει φτάσει σε συμφωνία με τον Στέφανο Πιόλι για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας και μένουν μόνο τα τυπικά, προκειμένου να ανακοινωθεί και επίσημα το deal.