Αλ Νασρ: «Χρυσάφι» στα πόδια του Μπουσκέτς
i

Σέρχιο Μπουσκέτς/ ©Intime

Αλ Νασρ: «Χρυσάφι» στα πόδια του Μπουσκέτς

Ελένη Ανδρικοπούλου 11:51 - 07.02.2023 / Ανανεώθηκε: 10:07 - 20.08.2024

Η Αλ Νασρ θέλει να κάνει συμπαίκτη του Κριστιάνο Ρονάλντο τον Σέρχιο Μπουσκέτς και είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση, σύμφωνα με την ισπανική «Mundo Deportivo».

Μία ακόμα σπουδαία μεταγραφή είναι έτοιμη να ολοκληρώσει η Αλ Νασρ. Σύμφωνα με την ισπανική «Mundo Deportivo» η ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο επιθυμεί να εντάξει στο δυναμικό της τον Σέρχιο Μπουσκέτς

Η Αλ Νασρ προσφέρει συμβόλαιο δύο ετών στον Ισπανό μέσο της Μπαρτσελόνα με ετήσιες αποδοχές οι οποίες αγγίζουν τα 18 εκατομμύρια ευρώ συν τα μπόνους, όπως προσθέτει στο ρεπορτάζ του ο δημοσιογράφος, Φερνάντο Πόγιο

Να επισημάνουμε ότι το συμβόλαιο του Μπουσκέτς με τους «μπλαουγκράνα» ολοκληρώνεται μετά το τέλος της φετινής σεζόν. Ο 34χρονος μέσος περιμένει να δει αν θα υπάρξει κάποια πρόταση για ανανέωση του συμβολαίου του από τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα, καθώς γνωρίζει ότι ο Τσάβι επιθυμεί την παραμονή στην ομάδα για να αποφασίσει για το μέλλον του. 

Θυμίζουμε ότι ο Σέρχιο Μπουσκέτς στον ημιτελικό του ισπανικού Σούπερ Καπ με την Μπέτις πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στη θέση του Φρένκι Ντε Γιονγκ και έγινε ο τρίτος ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα που έφτασε τις 700 συμμετοχές με τη φανέλα των Καταλανών.