Αλαφούζος για Ιωαννίδη: «Δεν τον παραχωρούμε»

Γιάννης Αλαφούζος

i

Intime

Αλαφούζος για Ιωαννίδη: «Δεν τον παραχωρούμε»

Μπάμπης Τσιμπίδας 13:22 - 07.08.2024 / Ανανεώθηκε: 13:25 - 07.08.2024

Ο Γιάννης Αλαφούζος εξακολουθεί να δηλώνει κατηγορηματικά αρνητικός στους συνομιλητές του, όταν η συζήτηση στρέφεται στην υπόθεση του Φώτη Ιωαννίδη. Το ίδιο μήνυμα μεταφέρεται από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Τα προηγούμενα 24ωρα ο πορτογαλικός Τύπος κατέγραψε τις ύστατες προσπάθειες της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, προκειμένου να αγοράσει τον Φώτη Ιωαννίδη. Αναγνωρίζοντας πως ο Παναθηναϊκός δεν υπαναχωρεί από την άρνηση του και η μεταγραφή δύσκολα θα ολοκληρωθεί. 

Είναι γεγονός πως παρά τα σενάρια από την Πορτογαλία, ο Γιάννης Αλαφούζος δεν έχει μεταβάλλει τη στάση του ούτε κατ’ ελάχιστον. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ έχει διαμηνύσει πολλές φορές στους συνομιλητές του ότι ο Φώτης Ιωαννίδης δεν πωλείται το φετινό καλοκαίρι και δεν το διαπραγματεύεται. 

Το αίτημα του Σπόραρ, η στάση της διοίκησης και οι επαφές με Χουάρες και Σλόβαν Μπρατισλάβας
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

10:00 - 06.08.2024

Το αίτημα του Σπόραρ, η στάση της διοίκησης και οι επαφές με Χουάρες και Σλόβαν Μπρατισλάβας

Το Sportal αποκαλύπτει τι ζήτησε ο Άντραζ Σπόραρ από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, τι ισχύει με τις προτάσεις της μεξικανικής Χουάρες και της σλοβακικής Σλοβάν Μπρατισλάβας και πως συνδέεται η υπόθεση του με την ανανέωση του Άνταμ Τσέριν.

Ο Αλαφούζος δαπανά εκατομμύρια ευρώ για να συγκροτήσει ένα ισχυρό ρόστερ και να πλαισιώσει τον Ιωαννίδη με πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές, όπως ο Τετέ, ο Μαξίμοβιτς, ο Ίνγκασον και ο Μαξ. Οπότε, η παραχώρηση του πιο ποιοτικού και επιδραστικού παίκτη του Παναθηναϊκού, είναι εκτός συζήτησης.

Ασφαλώς, το ποδόσφαιρο είναι ρευστό και στη θεωρία όλα αλλάζουν. Ωστόσο, μοιάζει δύσκολο ο Αλαφούζος να αναθεωρήσει για το συγκεκριμένο ζήτημα προς το παρόν. Άλλωστε, είναι πολύ δυνατός οικονομικά και δεν έχει ανάγκη τα χρήματα από μία πώληση του Ιωαννίδη.

Επιπλέον, παρότι οι παράγοντες του Παναθηναϊκού δεν το έχουν επισημάνει δημοσίως, νιώθουν δυσαρέσκεια για τους χειρισμούς των εκπροσώπων του Ιωαννίδη. Γιατί εκτιμούν πως η συντήρηση των μεταγραφικών φημών για τον 24χρονο επιθετικό, οφείλεται σε μεγάλο βαθμό και στους μάνατζερ του.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να αποστείλει εξώδικο στο γραφείο που εκπροσωπεί τον Ιωαννίδη, όπως έπραξε η ΑΕΚ με τον μάνατζερ του Πινέδα. Όμως, το μήνυμα που μεταφέρεται διαρκώς από τους «πράσινους» είναι σαφές: ο Ιωαννίδης δεν τελεί προς πώληση στην παρούσα φάση.