Αλαφούζος: «Τα ΜΜΕ να δείξουν τον δέοντα σεβασμό στη μνήμη του Μπάλντοκ»

Ο Γιάννης Αλαφούζος.

Αλαφούζος: «Τα ΜΜΕ να δείξουν τον δέοντα σεβασμό στη μνήμη του Μπάλντοκ»

Λάμπρος Γκαραγκάνης 15:11 - 10.10.2024 / Ανανεώθηκε: 15:50 - 10.10.2024

Με προσωπική δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο Γιάννης Αλαφούζος ζήτησε τον σεβασμό των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης στη μνήμη του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Έκκληση απηύθυνε στα ΜΜΕ, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος, ζητώντας να σεβαστούν το πένθος που βιώνει ο σύλλογος και η οικογένεια του Τζορτζ Μπάλντοκ, μετά τον θάνατο του ποδοσφαιριστή των Πράσινων την Τετάρτη (9/10). Ζητώντας, ταυτόχρονα, να εισακουστεί η επιθυμία των οικείων του για σεβασμό στην ιδιωτικότητα της στιγμής σε αυτές τις τραγικές στιγμές. Προειδοποίησε, μάλιστα, πως το Τριφύλλι, αν χρειαστεί, θα κινηθεί νομικά, προκειμένου να προστατεύσει τη μνήμη του εκλιπόντα.

«Οδύνη»: Η ανάρτηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τον Τζορτζ Μπάλντοκ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

01:29 - 10.10.2024

«Οδύνη»: Η ανάρτηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τον Τζορτζ Μπάλντοκ

Συγκλονισμένος ο οργανισμός του Παναθηναϊκού αποχαιρέτησε τον Τζορτζ Μπάλντοκ. Ο διεθνής αμυντικός έχασε τη ζωή του, στο σπίτι του στη Γλυφάδα. Η ανάρτηση της ΠΑΕ στα social media και η επίσημη ανακοίνωση.

Αναλυτικά η δήλωση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

"«Τα ΜΜΕ να δείξουν τον δέοντα σεβασμό στη μνήμη του George»

Σύσσωμη η παναθηναϊκή οικογένεια μαζί με την οικογένεια του δικού μας George, βιώνουμε στιγμές βαρύτατου πένθους.

Οφείλουμε όλοι να δείξουμε σεβασμό και να σταθούμε στο πλευρό των οικείων του. Η ΠΑΕ και εγώ προσωπικά απευθύνουμε έκκληση στα ΜΜΕ να εισακούσουν την επιθυμία της οικογένειας και να δείξουν τον δέοντα σεβασμό.

Ελπίζουμε να μη χρειαστεί να βρεθούμε στη δυσάρεστη θέση να κινηθούμε νομικά για την προστασία της μνήμης του George.

Για την ΠΑΕ
Παναθηναϊκός.

Ιωάννης Αλαφούζος".

Η δήλωση του μεγαλομετόχου του Παναθηναϊκού έχει να κάνει με την αντιμετώπιση μερίδας του Τύπου στην είδηση της απώλειας του Τζορτζ Μπάλντοκ. Διαπιστώνοντας κανιβαλισμό και μία προσπάθεια εκμετάλλευσης του θλιβερού γεγονότος.