Άλβες: «Είμαι ευγνώμων σ’ όλους στην ΑΕΚ, ειδικά στον κύριο Αλμέιδα»
i

Μπρούνο Άλβες/©intime

Άλβες: «Είμαι ευγνώμων σ’ όλους στην ΑΕΚ, ειδικά στον κύριο Αλμέιδα»

Κώστας Τσίλης 22:09 - 31.12.2022 / Ανανεώθηκε: 10:52 - 20.08.2024

Στις ευχές του για τον νέο χρόνο, ο Άλβες βρήκε την ευκαιρία να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του σ’ όλους μέσα στην ΑΕΚ, αλλά ειδικά στον Αλμέιδα.

Ο Μπρούνο Άλβες έχει περάσει ξανά Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά ως μέλος της ΑΕΚ. Στο μακρινό 2004, όταν φορούσε την κιτρινόμαυρη φανέλα ως ποδοσφαιριστής. Φέτος είναι οι πρώτες του γιορτές ως αθλητικός διευθυντής της ΑΕΚ. Και στις ευχές του για τον νέο χρόνο, ο Άλβες βρήκε την ευκαιρία να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του σ’ όλους μέσα στην ομάδα, αλλά ειδικά στον Αλμέιδα.

«Καλή χρονιά από την οικογένεια της ΠΑΕ ΑΕΚ σε όλο τον κόσμο, όλα στη ζωή έχουν ένα σκοπό και εγώ κοιτάζοντας πίσω, όλα φαίνονται καλά, θέλω να είμαι ευγνώμων στο διοικητικό συμβούλιο, στους παίκτες, τους εργαζόμενους και ειδικά στον κ. Αλμέιδα και στο προσωπικό του, που με σέβονται και μου δίνουν κίνητρο κάθε μέρα. σας ευχαριστώ πολύ που κάνατε τη χρονιά μου ξεχωριστή και κάνατε την απόσταση από το σπίτι μου και την οικογένεια μου μικρότερη. Ανυπομονώ για τη νέα χρονιά!» ήταν ο μακροσκελής ανάρτηση του Άλβες στο Instagram.

Είναι γεγονός πως ο Αθλητικός Διευθυντής της ΑΕΚ, έχει άριστη συνεργασία μ’ όλους μέσα στην ομάδα. Από τον Ματίας Αλμέιδα, μέχρι και κάθε υπάλληλο του προπονητικού κέντρου. Άλλωστε ο Άλβες έχει καθημερινή αλλά εξαιρετικά διακριτική παρουσία στα Σπάτα και είναι συνεχώς δίπλα στην ομάδα.