Αλεξανδρής για Ρέτσο: «Τον ταπεινώσατε, τώρα αποθεώστε τον και να τον σέβεστε»

Παναγιώτης Ρέτσος

i

©intime

Αλεξανδρής για Ρέτσο: «Τον ταπεινώσατε, τώρα αποθεώστε τον και να τον σέβεστε»

Sportal newsroom 18:05 - 03.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:20 - 29.05.2024

Ο Αλέκος Αλεξανδρής μίλησε ξανά για τον Παναγιώτη Ρέτσο, ζητώντας από τον κόσμο του Ολυμπιακού να τον σεβαστεί και να τον αποθεώσει μετά τη νίκη επί της Άστον Βίλα.

Ο Παναγιώτης Ρέτσος έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στην Άστον Βίλα, στη νίκη του Ολυμπιακού με 4-2 για τον πρώτο ημιτελικό του Conference League. Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός μάλιστα ήταν αυτός που κέρδισε το πέναλτι, με τον Ελ Κααμπί να το αξιοποιεί και να κάνει το 3-2 για τους «ερυθρόλευκους», λίγα λεπτά μετά αφότου οι «βίλανς» είχαν ισοφαρίσει.

Ο 25χρονος στόπερ τη φετινή σεζόν έχει δεχτεί αρκετή κριτική από τους οπαδούς του Ολυμπιακού, λόγω της εικόνας του, με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή των «ερυθρολεύκων», Αλέκο Αλεξανδρή να στέκεται στο πλευρό του.

Ο Μεντιλίμπαρ έσπασε το σερί με τον Έμερι και το έκανε με εμφατικό τρόπο (vid)
CONFERENCE LEAGUE

11:51 - 03.05.2024

Ο Μεντιλίμπαρ έσπασε το σερί με τον Έμερι και το έκανε με εμφατικό τρόπο (vid)

Ο Ολυμπιακός του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ κατάφερε να πάρει μία σπουδαία νίκη με 4-2 της Άστον Βίλα και με αυτόν τον τρόπο, ο 63χρονος Βάσκος τεχνικός να βάλει ένα τέλος στο αρνητικό σερί που είχε με τον Ουνάι Έμερι.

«Από 9 χρονών στο Ρέντη. Τον ταπεινώσατε, τον χλευάσατε κι όμως το παιδί αυτό δίνει τη ψυχή του για τον Θρύλο. Αποθεώστε τον τώρα και να σέβεστε», έγραψε ο παλαίμαχος επιθετικός μετά τη νίκη επί της ομάδας από το Μπέρμιγχαμ.

Αυτή μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που ο Αλεξανδρής μιλάει για τον Ρέτσο. Ο 25χρονος στόπερ μετά τη νίκη του Ολυμπιακού με 3-2 επί της Φενέρμπαχτσε στον προηγούμενο γύρο του Conference League, είχε δεχτεί επίσης σκληρή κριτική για το πέναλτι που είχε κάνει.

Κάπως έτσι ο Αλεξανδρής είχε στηρίξει ξανά τον διεθνή ποδοσφαιριστή γράφοντας μεταξύ άλλων πως ο Ρέτσος είναι ζωντανό κύτταρο του Ολυμπιακού.

«Ειλικρινά έχω αηδιάσει και απογοητευτεί με αυτή την ανθρωποφαγία εναντίον του Ρέτσου.

Ο κάθε Ρέτσος είναι ζωντανό κύτταρο του οργανισμού του Ολυμπιακού και ως τέτοιο πρέπει να λογίζεται και να έχει τον σεβασμό του καθενός μας που υποστηρίζουμε την ομάδα. Όλα τα άλλα είναι απαράδεκτα. Σεβασμός στον κάθε παίκτη και στήριξη και αγάπη στο κάθε μέλος του Ολυμπιακού μας.

Ειλικρινά απογοητεύομαι γι' αυτό που συμβαίνει και δεν με εκφράζει καθόλου όπως και σε πολλούς άλλους Ολυμπιακούς. Συνεχίζουμε όλοι σαν μια γροθιά για πρωτάθλημα και Ευρώπη. Κρατήστε τις ακρότητες στα σπίτια σας και όχι στον ναό», ήταν τα λόγια του.