Αλεξανδρής σε Ελ Κααμπί: «Αρχίσαμε... Εσύ τη δουλίτσα σου» (pic)

Αλεξανδρής

i

Αλεξανδρής/©Intime

Αλεξανδρής σε Ελ Κααμπί: «Αρχίσαμε... Εσύ τη δουλίτσα σου» (pic)

Ελένη Ανδρικοπούλου 09:32 - 01.09.2024 / Ανανεώθηκε: 09:38 - 01.09.2024

Μέσω μίας ανάρτησης στα social media ο Αλέξης Αλεξανδρής αποθέωσε τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί μετά την εξαιρετική του εμφάνιση στη Λαμία.

Το τρίτο του τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα πήρε ο Ολυμπιακός το βράδυ του Σαββάτου (31/8). Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 3-0 της Λαμίας στο «Αθανάσιος Διάκος, πηγαίνουν έτσι στη διακοπή με το απόλυτο των νικών και παραμένουν στην κορυφή!

Μεγάλος πρωταγωνιστής των Πειραιωτών ήταν ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί. Ο Μαροκινός επιθετικός άνοιξε το σκορ στο 41ο λεπτό, ενώ «κλείδωσε» το ματς στο 79' διπλασιάζοντας τα τέρματά της ομάδας του. Στο 81' ο 31χρονος φορ ανέλαβε ρόλο... δημιουργού κι έφτιαξε το 3-0, το οποίο πέτυχε ο δραστήριος Ζέλσον Μαρτίνς.

https://www.youtube.com/watch?v=2_gZWUNe5wI

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί επέστρεψε στα γκολ κι ο Αλέξης Αλεξανδρής έσπευσε να αποθεώσει τον Μαροκινό φορ μέσω των social media. Συγκεκριμένα, ο παλαίμαχος κι εμβληματικός αρχηγός του Ολυμπιακού έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Αρχίσαμε… Τη δουλίτσα σου εσύ σεμνά και ταπεινά…».

Καραπαπάς: «Αυτά είναι τα λεφτά που έδινε ο Ολυμπιακός στον Ποντένσε»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:14 - 31.08.2024

Καραπαπάς: «Αυτά είναι τα λεφτά που έδινε ο Ολυμπιακός στον Ποντένσε»

Όπως διαβάσατε στο Sportal, ο Ντανιέλ Ποντένσε ζήτησε κλειστό πενταετές συμβόλαιο και απολαβές που θα ξεπερνούσαν τα τρία εκατ. ευρώ, κάτι που επιβεβαίωσε και ο Κώστας Καραπαπάς σε ανάρτησή του.

Η ανάρτηση του Αλεξανδρή:

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!