Ανατροπή με Αλεξανδρόπουλο: Κλείνει στη Σταντάρ Λιέγης

Ο Αλεξανδρόπουλος

i

© Intime

Ανατροπή με Αλεξανδρόπουλο: Κλείνει στη Σταντάρ Λιέγης

Ελένη Ανδρικοπούλου 12:19 - 27.07.2024 / Ανανεώθηκε: 12:21 - 27.07.2024

Με τη φανέλα της Σταντάρ Λιέγης θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, καθώς όπως αναφέρει ο Βέλγος δημοσιογράφος Σάσα Ταβολιέρι η Σπόρτινγκ Λισαβόνας ήρθε σε συμφωνία με τη βελγική ομάδα για τον δανεισμό του 22χρονου μέσου.

Στο Βελγικό πρωτάθλημα θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος!

Μετά από μία... περιπέτεια ο 22χρονος μέσος θα φορά τη νέα σεζόν τη φανέλα της Σταντάρ Λιέγης, σύμφωνα με τον Σάσα Ταβολιέρι. Ο Βέλγος δημοσιογράφος πριν από μερικές ώρες μέσω ανάρτησης στον λογαριασμό του στο X (τέως Twitter) έκανε γνωστό πως η μετακίνηση του Αλεξανδρόπουλου στη βελγική ομάδα...ναυάγησε αλλά λίγο αργότερο ο ίδιος σε νέα του ανάρτηση αναφέρει πως ολοκληρώθηκε το deal ανάμεσα στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας, στην οποία ανήκει ο Έλληνας μέσος και τη Σταντάρ Λιέγης για τον μονοετή δανεισμό του.

Ο Αλεξανδρόπουλος, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με τη φανέλα του Ολυμπιακού με τον οποίο κατέκτησε και το Conference League, αναμένεται μάλιστα τις επόμενες ώρες στη βελγική πόλη προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσει κι εν συνεχεία να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.