«Ο Αλεξανδρόπουλος βρέθηκε κοντά στη Σταντάρ Λιέγης αλλά η μεταγραφή του χάλασε»

Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος

i

Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος/©Intime

«Ο Αλεξανδρόπουλος βρέθηκε κοντά στη Σταντάρ Λιέγης αλλά η μεταγραφή του χάλασε»

Sportal newsroom 22:53 - 26.07.2024 / Ανανεώθηκε: 22:53 - 26.07.2024

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος βρέθηκε κοντά στη Σταντάρ Λιέγης, αλλά όπως αναφέρει δημοσίευμα από το Βέλγιο η μεταγραφή του χάλασε.

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος όπως φαίνεται δεν είναι ξανά στα πλάνα του Ρούμπεν Αμορίμ στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ο Έλληνας μέσος τη σεζόν που πέρασε δόθηκε δανεικός στον Ολυμπιακό, με τον οποίο κατέκτησε το Conference League ενώ συνολικά μέτρησε 31 συμμετοχές και τρία γκολ. Σύμφωνα με δημοσίευμα από το Βέλγιο λοιπόν ο 22χρονος βρέθηκε κοντά στη νέα του ποδοσφαιρική ομάδα, αλλά η μεταγραφή του χάλασε.

Συγκεκριμένα, ο Σάσα Ταβολιέρι ανέφερε ότι ο Αλεξανδρόπουλος ήταν κοντά στη Σταντάρ Λιέγης, αλλά μετά από απόφαση της διοίκησης, της 777 Partners που κατέχει την πλειοψηφία των μετοχών της ομάδας, η μεταγραφή... ναυάγησε.

Ο λόγος για την απόφαση αυτή είναι ότι οι μεγαλομέτοχοι της ομάδας της Λιέγης, έκριναν πως δεν υπήρχε ανάγκη το ρόστερ να δυναμώσει σε αυτή τη θέση. Αφού σύμφωνα με τους ίδιους ο σύλλογος έχει άλλα σημεία που «πονάει» όπως το κέντρο της επίθεσης και η θέση του αριστερού εξτρέμ.

Ωστόσο η Σταντάρ μπορεί να επανέλθει με νέα πρόταση μελλοντικά, εφόσον πάντα εάν η Σπόρτινγκ Λισαβόνας δεν τον έχει παραχωρήσει σε άλλη ομάδα.

Ο 22χρονος ακόμα έχει αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό με τον οποίο μέτρησε 77 συμμετοχές, δύο γκολ και τέσσερις ασίστ, ενώ με τη Σπόρτινγκ είχε μόλις 13 εμφανίσεις.