Ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος ανανέωσε με την Κηφισιά

Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος

i

© Kifisia FC

Ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος ανανέωσε με την Κηφισιά

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 20:21 - 11.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:58 - 14.08.2024

Ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος θα παραμείνει κάτοικος Κηφισιάς, όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωση ο σύλλογος των βορείων προαστίων.

Μετά την ανακοίνωση της Κηφισιάς για την απόκτηση του Γιάννη Νικοπολίδη, σειρά είχε η ανανέωση του Αλέξανδρου Αναγνωστόπουλου. Η νεοφώτιστη ομάδα είναι έτοιμη να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στα... σαλόνια της Super League και ο στόχος της διοίκησης είναι να φτιάξει ένα ανταγωνιστικό ρόστερ. 

Την περασμένη σεζόν, ο 28χρονος τερματοφύλακας μέτρησε 28 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, διατηρώντας ανέπαφη την εστία του 19 φορές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κηφισιάς: 

«Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Αλέξανδρο Αναγνωστόπουλο, ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα.

Γεννηθείς στις 18 Αυγούστου 1994, ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος βρίσκεται ήδη ενάμιση χρόνο στην ομάδα μας, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην επίτευξη του στόχου της ανόδου στη Stoiximan Super League, κάτι που πέτυχε για τέταρτη φορά στην καριέρα του, αφού αντίστοιχη επιτυχία είχε πανηγυρίσει με τον Άρη, τον Απόλλωνα Σμύρνης και τον Ιωνικό.

Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε σε 28 αναμετρήσεις στη Betsson Super League 2 και το Κύπελλο Ελλάδας Novibet, διατηρώντας ανέπαφη την εστία του 19 φορές.

Η ΠΑΕ Κηφισιά τού εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία».

Η Κηφισιά παρουσίασε τους στόχους της ενόψει της νέας σεζόν 

Εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι, η Κηφισιά ετοιμάζεται σε όλα τα επίπεδα. Με αφορμή τη συμμετοχή στα... σαλόνια της πρώτης κατηγορίας, ο νεοφώτιστος σύλλογος διοργάνωσε μία λαμπερή εκδήλωση στο Politia Tennis Club, στην οποία παρουσιάστηκαν το πλάνο και οι στόχοι της νέας σεζόν. 

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, Χρήστος Πρίτσας, ανέφερε πως ο σκοπός της ομάδας είναι να έχει την έδρα της στην περιοχή της Κηφισιάς, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως στη συγκεκριμένη εκδήλωση έδωσαν το «παρών» πολλές προσωπικότητες από τον πολιτικό κόσμο.

«Το βράδυ της Δευτέρας 10 Ιουλίου, στον φιλόξενο χώρο του Politia Tennis Club, η ΠΑΕ Κηφισιά παρουσίασε σε πλήθος κόσμου και φορέων το project και το όραμά της, με αφορμή την πρώτη συμμετοχή της ομάδας στο Πρωτάθλημα της Stoiximan Super League. Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ, κ. Χρήστος Πρίτσας, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη, κ. Βασίλης Γαντζούλας υποδέχθηκαν τους καλεσμένους τους, έχοντας την ευκαιρία να μιλήσουν για τα βήματα προόδου που έκανε η Κηφισιά τα τελευταία χρόνια, αλλά και για τους στόχους που έχει θέσει για το μέλλον, με αφορμή την ευτυχή συγκυρία της συμμετοχής στο Πρωτάθλημα της Stoiximan Super League. Με κυριότερο όλων τη δυνατότητα, σε βάθος χρόνου, να μπορεί να αγωνίζεται στη Stoiximan Super League, έχοντας για έδρα ένα γήπεδο στην πόλη της Κηφισιάς», έγραφε χαρακτηριστικά ένα μέρος της ανακοίνωσης.