Υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Πανσερραϊκό ο 18χρονος Αλέξανδρος Σαλβάνος

Αλέξανδρος Σαλβάνος

i

© Panserraikos FC

Υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Πανσερραϊκό ο 18χρονος Αλέξανδρος Σαλβάνος

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 22:45 - 17.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:19 - 29.05.2024

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοίνωσε την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου με τον νεαρό ποδοσφαιριστή του συλλόγου, Αλέξανδρο Σαλβάνο.

Σπουδαίο στιγμή για τον Αλέξανδρο Σαλβάνο!

Όπως γνωστοποίησε η ΠΑΕ Πανσερραϊκός μέσω ανακοίνωσης, ο 18χρονος ποδοσφαιριστής υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον σύλλογο και θα φοράει τη φανέλα με το λιοντάρι στο στήθος έως το 2026.

Η πρώτη ομιλία του Κόντη στο Κορωπί: «Είσαστε σπουδαίοι ποδοσφαιριστές - Στο μυαλό μας τώρα μόνο ο Ολυμπιακός»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:12 - 17.05.2024

Η πρώτη ομιλία του Κόντη στο Κορωπί: «Είσαστε σπουδαίοι ποδοσφαιριστές - Στο μυαλό μας τώρα μόνο ο Ολυμπιακός»

Ο Χρήστος Κόντης ξαναβρέθηκε στο «Γεώργιος Καλαφάτης» μετά από πέντε μήνες και προπόνησε τους παίκτες του Παναθηναϊκού με την ιδιότητα του πρώτου προπονητή. Διαβάστε την προσπάθεια του Κόντη να τονώσει το ηθικό των «πράσινων».

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ Πανσερραϊκός:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ανακοινώνει την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου με τον νεαρό ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Αλέξανδρο Σαλβάνο, ο οποίος θα φοράει την φανέλα με το λιοντάρι στο στήθος έως το 2026. Ο Πανσερραϊκός συνεχίζει να αποδεικνύει καθημερινά πως κύριος στόχος του είναι η ανάδειξη των ποδοσφαιριστών των τμημάτων υποδομών μέσα από την συστηματική τους εκπαίδευση.

Ο 18χρονος(03/06/2006) μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε φέτος με την ομάδα Κ19 στο πρωτάθλημα της Super League, έχοντας αποκτηθεί το περασμένο καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό Θεσσαλονίκης. Αλέξανδρε, το μέλλον σου ανήκει».

Ο Μιχάλης Γρηγορίου αποτελεί το φαβορί για τον πάγκο του Πανσερραϊκού

Ο Πάμπλο Γκαρσία αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του Πανσερραϊκού και η ομάδα των Σερρών βρίσκεται σε αναζήτηση του νέου προπονητή.

Ένας από αυτούς που βρίσκονται σε πρώτο πλάνο για τα «Λιοντάρια» είναι ο Μιχάλης Γρηγορίου, ο οποίος είναι γνώριμος για τον Σερραϊκό σύλλογο, καθώς διετέλεσε προπονητής τη διετία 2011-2013, μετά και τον ξαφνικό θάνατο του αείμνηστου Πέτρου Θεοδωρίδη.

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια οριστική εξέλιξη σχετικά με το μέλλον του Γρηγορίου, όμως η επιστροφή του στις Σέρρες «παίζει» δυνατά.

Ο 51χρονος έχει μία πλούσια θητεία στη χώρα μας, αφού έχει προπονήσει κατά σειρά Κέρκυρα, Πανιώνιο, ΑΕΛ, Λαμία, Ιωνικό και ΠΑΣ Γιάννινα, μετρώντας συνολικά 219 παιχνίδια στην Stoiximan Super League.