Επιστροφή στην Ουντινέζε μετά από 13 χρόνια για τον Αλέξις Σάντσες

Ο Αλέξις Σάντσες - Φωτ. IMAGO

i

© Imago

Επιστροφή στην Ουντινέζε μετά από 13 χρόνια για τον Αλέξις Σάντσες

Sportal newsroom 18:59 - 10.08.2024 / Ανανεώθηκε: 18:59 - 10.08.2024

Την καριέρα του στην Ουντινέζε θα συνεχίσει ο Αλέξης Σάντσες, ο οποίος και επέστρεψε στον σύλλογο μετά από 13 χρόνια.

Έπειτα από 13 χρόνια πλούσιας καριέρας στα γήπεδα της Ευρώπης, ο Αλέξις Σάντσες επέστρεψε στην ομάδα που του επέτρεψε να φτιάξει το όνομά του. Ο λόγος για την Ουντινέζε, η οποία και ανακοίνωσε την απόκτηση του πολύπειρου ποδοσφαιριστή. Ο ίδιος θα συνεχίζει την καριέρα του στο Oύντινε για τα επόμενα δύο χρόνια, υπογράφοντας το συμβόλαιό του με το κλαμπ.

«Εδώ που έγινε πρωταθλητής, εδώ που βρήκε την πραγματική αγάπη, εδώ που ξεκίνησε να γίνεται θρύλος: Ο Ελ Νίνιο Μαραβίγια, ο Ελ Νίνιο Μαραβίγια είναι ξανά ασπρόμαυρος! Παίκτης της Ουντινέζε είναι και επίσημα ο Αλέξις Σάντσες που υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών.

«Η Κάλιαρι περιμένει ελληνική προσφορά για τον Χατζηδιάκο»
SERIE A

14:38 - 10.08.2024

«Η Κάλιαρι περιμένει ελληνική προσφορά για τον Χατζηδιάκο»

Εφημερίδα της Σαρδηνίας ισχυρίζεται πως η πλευρά του Παντελή Χατζηδιάκου έχει ενημερώσει την Κάλιαρι ότι επικείται πρόταση από την Ελλάδα για τη μεταγραφή του 27χρονου στόπερ. Το όνομα του Έλληνα άσου έχει ακουστεί για τον Παναθηναϊκό.

Ο σύλλογος καλωσορίζει ξανά στην οικογένεια του το μεγαλύτερο ταλέντο που ανακάλυψε το τμήμα σκάουτινγκ της, το οποίο και έγινε ένας από τους μεγαλύτερους πρωταθλητές των τελευταίων 15 ετών

Ο Σάντσες, γεννημένος το 1988, επιστρέφει στο σπίτι του για να προσφέρει στην ομάδα μας όλη την τεράστια κλάση, την ηγεσία και την εμπειρία του. Η Ουντινέζε και το Φριούλι είναι το σπίτι του Αλέξις που όλα αυτά τα χρόνια έχει διατηρήσει έναν πολύ σταθερό δεσμό με τον σύλλογο και ολόκληρη την Περιφέρεια. Ο σύλλογος ήθελε έντονα την επιστροφή του για να προσφέρει στον κ. Ρούνγιαιτς έναν απόλυτο πρωταθλητή που αντιπροσωπεύει μια πηγή περηφάνια και για όλους τους οπαδούς της Ουντινέζε.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Ο ίδιος δεν χρειάζεται συστάσεις. Για όσους δεν ξέρουν όμως, ο Ελ Νίνιο που έφυγε από την Ούντινε το 2011 μετά από 21 γκολ σε 112 εμφανίσεις, επιστρέφει με 2 Κόπα Αμέρικα, 2 Σκουντέτο, 2 Σούπερ Καπ Ιταλίας, ένα Κύπελλο Ιταλίας, μια Λα Λίγκα, ένα Κόπα ντελ Ρέι, 2 Σούπερ Καπ Ισπανίας, ένα Παγκόσμιο Κύπελλο για συλλόγους, 2 Κύπελλα Fa και 3 Community Shields στα προσωπικά παλμαρές μιας απίστευτης καριέρας. Αλλά τα καλύτερα έρχονται. Το βιβλίο του έχει ακόμα πολλές σελίδες να γεμίσει και θα ξαναγράψουμε ιστορία μαζί. Καλώς ήρθες πίσω Niño!», ανέφερε στην ανακοίνωσή της η Ουντινέζε.