Ξέσπασε η Αλίσα Λέμαν: «Είναι άδικο, παίζω στην ίδια ομάδα με τον σύντροφό μου και βγάζω 100 φορές λιγότερα χρήματα»

Αλίσα Λέμαν - Ντάγκλας Λουίς

Ξέσπασε η Αλίσα Λέμαν: «Είναι άδικο, παίζω στην ίδια ομάδα με τον σύντροφό μου και βγάζω 100 φορές λιγότερα χρήματα»

Sportal newsroom 12:35 - 16.09.2024 / Ανανεώθηκε: 13:42 - 16.09.2024

Η Αλίσα Λέμαν η οποία αγωνίζεται στη Γιουβέντους όπως και ο σύντροφός της, Ντάγκλας Λουίς, ξέσπασε για τα οικονομικά δεδομένα στο ποδόσφαιρο γυναικών.

Η Αλίσα Λέμαν, παίκτρια της Γιουβέντους και μία από τις πιο πολυσυζητημένε ποδοσφαιρίστριες στον κόσμο με περισσότερους από 17 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram και 10 στο TikTok, έχει παραπονεθεί για τη διαφορά μισθού που υφίσταται σε σύγκριση με τον σύντροφό της, Ντάγκλας Λουίς, με «μόνο» 1,5 εκατομμύριο followers στο Instagram που κερδίζει 8,5 εκατομμύρια ευρώ.

«Όλοι θα ήθελαν να έχουν τον ίδιο μισθό. Συχνά μιλάω με τον Ντάγκλας στο σπίτι για αυτό και του λέω ότι δεν είναι δίκαιο. Κάνουμε την ίδια δουλειά, αλλά πληρώνεσαι εκατό φορές περισσότερο από εμένα», εξηγεί η Λέμαν σε συνέντευξή του στην «La Gazzetta dello Sport» .

Ο Ντόουγκλας Λουίζ εξομολογήθηκε τον έρωτά του για την Αλίσα Λέμαν: «Όταν είμαστε σπίτι...»
SPORT+

20:17 - 15.04.2024

Ο Ντόουγκλας Λουίζ εξομολογήθηκε τον έρωτά του για την Αλίσα Λέμαν: «Όταν είμαστε σπίτι...»

Ο Βραζιλιάνος μέσος της Γουέστ Χαμ, Ντόουγκλας Λουίζ μίλησε για τη σχέση του με την Ελβετίδα ποδοσφαιρίστρια των «σφυριών», Αλίσαν Λέμαν και τον κανόνα που έχουν όταν βρίσκονται στο σπίτι.

«Δεν ζω σαν σταρ»

«Είναι κάτι που με επηρεάζει γιατί είμαι γυναίκα. Προφανώς, ο δρόμος που έχουμε πρέπει να διανύσουμε ακόμη πολύ γιατί ίσως δεν θα υπάρξει ποτέ ίση αμοιβή. Θα πρέπει να υπάρχει πολύ ισχυρή θέληση για να γίνει μια αλλαγή σε αυτό κατεύθυνση», αναγνώρισε η Λέμαν,

Σχετικά με τον τρόπο ζωής της, η Αλίσα Λέμαν εξήγησε ότι «δεν ζω σαν σταρ, αλλά όπως όλοι οι άλλοι. Όταν σε βλέπουν οι άνθρωποι στα κοινωνικά δίκτυα νομίζουν ότι ζεις μια διαφορετική ζωή, αλλά αυτό δεν ισχύει. Ζω μια κανονική ζωή Πηγαίνω σπίτι, μαγειρεύω, κάνω τα ίδια πράγματα όπως όλοι, φυσικά, είναι ωραίο όταν σε συναντούν οι άνθρωποι στο δρόμο και σου λένε: "Γεια σου Αλίσα, πώς είσαι"».

Οι 17 εκατ. followers στα social media

Σχετικά με τον αντίκτυπό τους στα δίκτυα των εκατομμυρίων δολαρίων, η πιο δημοφιλής ποδοσφαιρίστρια στον κόσμο μοιράστηκε ότι «είναι ένας τρόπος να δείχνεις το ποδόσφαιρο αλλά και τη ζωή. Πολλοί πιστεύουν ότι αν είσαι παίκτης πρέπει να είσαι αυτοκόλλητο, αλλά τώρα Τα κοινωνικά δίκτυα είναι πολύ διεισδυμένα και ανεπτυγμένα. Τα έχω χρησιμοποιήσει επίσης για να προωθήσω το αγγλικό ποδόσφαιρο και τώρα θέλω να δώσω ένα χέρι στο γυναικείο ποδόσφαιρο».

Να σημειωθεί ότι η Λέμαν πριν τη σχέση της με τον Ντάγκλας Λουίς ήταν ζευγάρι με την Ραμόνα Μπάχμαν, το διάστημα που αμφότερες αγωνίζονταν στο Λονδίνο, η μεν στη Γουέστ Χαμ και η δε στην Τσέλσι.