«Πορωτικός» Άλισον: «Αμυνόμαστε με τη ζωή μας»

Άλισον Μπέκερ

i

© PrtScr

«Πορωτικός» Άλισον: «Αμυνόμαστε με τη ζωή μας»

Στέλιος Βαρδάκης • 13:46 - 02.02.2024 / Ανανεώθηκε: 10:11 - 14.08.2024

Την ηγετική του προσωπικότητα έβγαλε προς τα έξω ο Άλισον λίγα λεπτά πριν την έναρξη του ματς με την Τσέλσι, καθώς η παρακάμερα του αγώνα τον έπιασε να μιλάει «πορωτικά» προς τους συμπαίκτες του στον διάδρομο των αποδυτηρίων.

Η Λίβερπουλ με υπερηχητική εμφάνιση «διέλυσε» την Τσέλσι (4-1) στο «Άνφιλντ», με πρωταγωνιστή τον Κόνορ Μπράντλεϊ και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας της Premier League, στο +5 από Μάντσεστερ Σίτι (ματς λιγότερο) και Άρσεναλ.

Οι παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ δεν άφησαν κανένα περιθώριο στους «μπλε» καταθέτοντας ποιότητα και πάθος στον αγωνιστικό χώρο, θα μπορούσαν να έχουν σκοράρει κι άλλα γκολ και να έχουν τελειώσει το ματς από το ημίχρονο.

Οι παίκτες των «Κόκκινων» όμως, εκτός από εξαιρετικά μεγάλη ποιότητα είναι ποδοσφαιριστές που έχουν και τεράστια προσωπικότητα.

Δείγματα τέτοιας, έβγαλε προς την επιφάνεια ο τερματοφύλακας της Λίβεπρουλ, Άλισον Μπέκερ. Συγκεκριμένα, ο Βραζιλιάνος γκολκίπερ φαίνεται από την παρακάμερα του ματς να απευθύνεται προς τους συμπαίκτες του, τη στιγμή που βρίσκονταν στον διάδρομο των αποδυτηρίων πριν βγουν έξω στο γήπεδο, προσπαθώντας να τους «πορώσει».

«Παλεύουμε για κάθε διεκδίκηση μπάλας, αμυνόμαστε με τη ζωή μας», ήταν τα λόγια του 31χρονου τερματοφύλακα.