Αλλαγές από τον Παναθηναϊκό στα διαρκείας - Μέσα η Ευρώπη, υποχρεωτική η έγγραφή στον Ερασιτέχνη
i

www.pao.gr

Αλλαγές από τον Παναθηναϊκό στα διαρκείας - Μέσα η Ευρώπη, υποχρεωτική η έγγραφή στον Ερασιτέχνη

Μπάμπης Τσιμπίδας 15:29 - 09.08.2024 / Ανανεώθηκε: 15:39 - 09.08.2024

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αλλάζει από την Παρασκευή 9/8 την τιμολογιακή πολιτική της στην πώληση των εισιτηρίων διαρκείας και ενημέρωσε τους φιλάθλους για τις μεταβολές.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός διαθέτει εδώ και ένα μήνα τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2024-2025 σε προνομιακές τιμές. Η χωρητικότητα του ΟΑΚΑ επέτρεψε στη διοίκηση να υιοθετήσει μία φιλολαϊκη πολιτική, δίνοντας τη δυνατότητα στους οπαδούς να εξασφαλίσουν τη θέση τους με πολύ χαμηλό αντίτιμο.

Πλέον, η προθεσμία για την αγορά ενός φτηνού διαρκείας έληξε σήμερα, Παρασκευή 9 Αυγούστου. Όσοι ανοίγουν την ιστοσελίδα του Τριφυλλιού και κοιτάζουν την τιμολογιακή πολιτική, διαπιστώνουν πως ισχύουν πλέον οι τιμές που είχαν εξαγγελθεί. Στις τιμές περιλαμβάνονται όλα τα ευρωπαϊκά ματς, χωρίς έξτρα χρέωση, ενώ για την αγορά είναι υποχρεωτική και η εγγραφή στον Ερασιτέχνη. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι από την Παρασκευή 9/8 και εφεξής, όλα τα εισιτήρια διαρκείας που θα διατίθενται προς αγορά, θα υπόκεινται στη νέα τιμολογιακή πολιτική. Η αλλαγή αυτή τίθεται σε εφαρμογή μετά και την τελευταία παράταση που δόθηκε.

Τα εισιτήρια διαρκείας θα ισχύουν για όλους τους αγώνες σε Ευρώπη (προκριματικά, ομίλους, περαιτέρω φάσεις), Πρωτάθλημα (κανονική περίοδος και play offs), Κύπελλο.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την αγορά της κάρτας διαρκείας είναι η εγγραφή (ή η ανανέωση της συνδρομής) ως μέλους του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

Παρέμεινε στη 15η θέση η Ελλάδα παρά την ήττα του Παναθηναϊκού - Η βαθμολογία της UEFA
CHAMPIONS LEAGUE

23:40 - 08.08.2024

Παρέμεινε στη 15η θέση η Ελλάδα παρά την ήττα του Παναθηναϊκού - Η βαθμολογία της UEFA

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να έχασε από τον Άγιαξ, όμως η ήττα του δεν έφερε πτώση στη βαθμολογία της UEFA και αυτό διότι οι σύλλογοι της Σκωτίας δεν πήραν τους απαραίτητους βαθμούς.

Τα οικογενειακά πακέτα που αφορούν τις θύρες 5, 7, 9 και ισχύουν για παιδιά γεννηθέντα μετά την 1/1/2012 συνοδευόμενα από γονέα, όπως και τα ΑΜΕΑ με ποσοστό αναπηρίας άνω του 67%, θα πρέπει να απευθύνονται στο [email protected].

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας γίνεται αποκλειστικά μέσω Internet στο www.pao.gr. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός σας ενημερώνει ότι με τη νέα νομοθεσία για τον τρόπο εισόδου των φιλάθλων στα γήπεδα θα πρέπει:

Τα στοιχεία που δηλώνετε στην αγορά του εισιτηρίου διαρκείας, να ταυτίζονται με τα στοιχεία των πραγματικών κατόχων. Σε διαφορετική περίπτωση η κάρτα διαρκείας θα ακυρώνεται.

Να αποθηκεύετε ψηφιακά την κάρτα διαρκείας σας στο gov.gr wallet και να την επιδεικνύετε μέσω του κινητού σας τηλεφώνου κατά την είσοδό σας στην αθλητική εγκατάσταση, κάτι που αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την είσοδο στο γήπεδο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ψηφιακό εισιτήριο και τις οδηγίες χρήσης του, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα εδώ.

Όσοι φίλαθλοι είναι αλλοδαποί και δεν διαθέτουν κωδικούς taxis net για την πρόσβαση στο gov wallet, απευθύνονται μέσω email στο [email protected]. Σας ευχαριστούμε για την συνεχή στήριξή σας».