Αλλαγή τελευταίας στιγμής στην ενδεκάδα της Αργεντινής - Με Ζιρού η Γαλλία (pics)
i

Ο Ταλιαφίκο / © Twitter

Αλλαγή τελευταίας στιγμής στην ενδεκάδα της Αργεντινής - Με Ζιρού η Γαλλία (pics)

Sportal newsroom 15:17 - 18.12.2022 / Ανανεώθηκε: 11:05 - 20.08.2024

Προέκυψε αλλαγή στο... παρά ένα στο αρχικό σχήμα της Αργεντινής, στο οποίο επέστρεψε ο Ντι Μαρία, με τον Ταλιαφίκο να παίρνει τη θέση του Ακούνια. «Πάνοπλη» η Γαλλία με Ζιρού, Βαράν, Ραμπιό και Ουπαμεκανό.

Η ώρα της στέψης έφτασε! Αργεντινή και Γαλλία θα τεθούν αντιμέτωπες (17:00, ΑΝΤ1) στον μεγάλο τελικό του φετινού Μουντιάλ στην Ντόχα του Κατάρ, με στόχο να ανέβουν στην κορυφή του κόσμου για τρίτη φορά στην ιστορία τους.

Όλα είναι έτοιμα για τη σπουδαία αναμέτρηση, που θα αναδείξει την παγκόσμια πρωταθλήτρια και λίγη ώρα πριν τη μεγάλη «μάχη» έγιναν γνωστές οι ενδεκάδες των δύο ομάδων.

Αρχικά, για την Αργεντινή βασικός είναι φυσικά ο Μέσι που θα φτάσει τις 26 συμμετοχές σε Παγκόσμιο Κύπελλο και θα «σπάσει» το σχετικό ρεκόρ που κρατούσε ο Λόταρ Ματέους, ενώ στο αρχικό σχήμα προέκυψε αλλαγή τελευταίας στιγμής με τον Ταλιαφίκο να παίρνει τη θέση του Ακούνια. Επιπλέον, επέστρεψε ο Ντι Μαρία, ο οποίος ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του.

Η ενδεκάδα της Αργεντινής: Μαρτίνεζ, Μολίνα, Ταλιαφίκο, Ρομέρο, Οταμέντι, Ντε Πολ, ΜακΆλιστερ, Έντσο Φερνάντες, Μέσι, Ντι Μαρία, Άλβαρες.

Από την άλλη πλευρά, μπορεί να υπήρξε ανησυχία τα τελευταία 24ωρα λόγω της ίωσης που εξαπλώθηκε στις τάξεις των «τρικολόρ» και των ενοχλήσεων που ένιωσε ο Ολιβιέ Ζιρού, όμως η ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάν παρουσιάζεται τελικά με τη γνωστή της συνταγή και όλα της τα «όπλα».

Η ενδεκάδα της Γαλλίας: Γιορίς, Κουντέ, Βαράν, Ουπαμεκανό, Ερναντέζ, Τσουαμενί, Ραμπιό, Γκριεζμάν, Ντεμπελέ, Μπαπέ, Ζιρού.