Αλλάζει ρόλο στην ΑΕΚ ο Μπρούνο Άλβες

Μπρούνο Άλβες

i

Μπρούνο Άλβες/©intime

Αλλάζει ρόλο στην ΑΕΚ ο Μπρούνο Άλβες

Κώστας Τσίλης 15:54 - 10.10.2024 / Ανανεώθηκε: 15:57 - 10.10.2024

Ο Μάριος Ηλιόπουλος συναντήθηκε με τον Άλβες και τον ενημέρωσε για την αλλαγή του ρόλου που θα έχει στο οργανόγραμμα της ΑΕΚ

Οι αλλαγές στο οργανόγραμμα της ΑΕΚ δεδομένα δεν περιορίζονται ούτε στην πρόσληψη του νέου ποδοσφαιρικού διευθυντή, ούτε στην αποχώρηση του εκτελεστικού διευθυντή. Υπήρχαν και άλλες στα σκαριά, όπως ήδη έχετε διαβάσει από το Sportal.gr. Μια εξ αυτών, είναι και η αλλαγή του ρόλου του Μπρούνο Άλβες.

Ο Ριμπάλτα είχε για δεύτερη συνεχόμενη μέρα συνεργασία με Αλμέιδα και ετοιμάζει και σειρά από τετ α τετ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

15:38 - 10.10.2024

Ο Ριμπάλτα είχε για δεύτερη συνεχόμενη μέρα συνεργασία με Αλμέιδα και ετοιμάζει και σειρά από τετ α τετ

Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα ο Ριμπάλτα βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ μαζί με τον Μάριο Ηλιόπουλο και υπήρξε ξανά συνάντηση με τον Αλμέιδα ενώ στο αμέσως προσεχές διάστημα θα ανοίξει κύκλος προσωπικών επαφών με ποδοσφαιριστές και στελέχη

Ο Μάριος Ηλιόπουλος συναντήθηκε και συνομίλησε με τον μέχρι και σήμερα αθλητικό διευθυντή της ομάδας για την επικείμενη αλλαγή και συμφώνησαν πως ο νέος αυτός ρόλος θα είναι του Strategic Consultant and Ambassador of the club (Στρατηγικός Σύμβουλος και Πρέσβης της ομάδας). Μάλιστα ο ισχυρός άνδρας της ομάδας σχολίασε ότι ο Μπρούνο Άλβες είναι ένας πολύ αξιόλογος και χρήσιμος παράγοντας στη νέα σελίδα της ΑΕΚ.

Μένει πλέον να φανεί αν θα αλλάξει κάτι πρακτικά στην καθημερινότητα του Άλβες. Μέχρι τώρα ο Πορτογάλος ήταν επί καθημερινής βάσης παρών στα Σπάτα για τις προπονήσεις. Ενώ ακολουθούσε και όλες τις αποστολές της ομάδας για τα παιχνίδια σε κάθε διοργάνωση. Ενώ ήταν παρών ακόμα και καθ' όλη την διάρκεια του βασικού σταδίου της προετοιμασίας στην Ολλανδία.