Αλμέιδα: «Αφησα πολλά πράγματα για το ποδόσφαιρο, για το όνειρό μου» (vid)

Ματίας Αλμέιδα

i

©Intime

Αλμέιδα: «Αφησα πολλά πράγματα για το ποδόσφαιρο, για το όνειρό μου» (vid)

Sportal newsroom 12:19 - 09.09.2024

Ο Ματίας Αλμέιδα κλήθηκε να μιλήσει για τις θυσίες που έκανε από 15 ετών για το ποδόσφαιρο.

Στα πλαίσια της συνεργασίας της ΑΕΚ με την εταιρία ένδυσης «Lyle & Scott» η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ ανήρτησε στα social media, ένα βίντεο στο οποίο ο Ματίας Αλμέιδα μιλάει για το γεγονός ότι κυνήγησε τα όνειρα του και το τίμημα που πλήρωσε για να τα υλοποιήσει.

Ο Αργεντινός τεχνικός αναφέρθηκε στα πράγματα που θυσίασε από μικρή ηλικία, για να κάνει καριέρα στο ποδόσφαιρο αλλά και για τις θυσίες που έκανε από 15 ετών για το ποδόσφαιρο.

Φραντζί Πιερό: Ο «Λουκάκου της Αϊτής» και οι αδιανόητοι αριθμοί του που θα βοηθήσουν την ΑΕΚ στο σκοράρισμα
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:07 - 09.09.2024

Φραντζί Πιερό: Ο «Λουκάκου της Αϊτής» και οι αδιανόητοι αριθμοί του που θα βοηθήσουν την ΑΕΚ στο σκοράρισμα

Από τη φτώχεια της Αϊτής μέχρι τα μεγάλα αμερικανικά πανεπιστήμια, η ζωή του Φρεντζί Πιερό, ο οποίος θα αγωνίζεται στην ΑΕΚ, ξεχωρίζει στον κόσμο του ποδοσφαίρου.

«Για το ποδόσφαιρο άφησα την οικογένεια μου στα 15 μου χρόνια. Αυτό σημαίνει πολλά για εμένα. Έχασα την καλύτερη φάση που περνά ένας έφηβος για να ζήσει με τους γονείς του, για να ζήσει με τους φίλους του, για να τελειώσει το σχολείο. Άφησα όλα αυτά για το ποδόσφαιρο. Προτίμησα τ’ όνειρο μου.

Τώρα είμαι σε μια φάση που χαίρομαι για όσα πέτυχα αλλά ταυτόχρονα συνειδητοποιώ πόσα πράγματα έχασα ως άνθρωπος, ως γιος, ως αδελφός, ως φίλος, ως μαθητής σχολείο γιατί το ποδόσφαιρο είναι μέρος της ζωής μου. Οπότε γι΄αυτό (για το ποδόσφαιρο) έχω κάνει πολλά πράγματα».   

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!