Αλμέιδα, Αραούχο, Μάνταλος και πλήθος κόσμου αποχαιρέτισαν τον Μιχάλη

Αλμέιδα, Αραούχο, Μάνταλος και πλήθος κόσμου αποχαιρέτισαν τον Μιχάλη

Κώστας Τσίλης 19:07 - 11.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:19 - 14.08.2024

Σύσσωμη η οικογένεια της ΑΕΚ έδωσε το παρών στην Ελευσίνα για να πει το τελευταίο "αντίο" στον Μιχάλη μέσα σ' έντονα φορτισμένο κλίμα

Ήταν όλοι τους εκεί. Αυτοί που αγάπησαν τον Μιχάλη, αλλά και αυτοί που αγαπούσε ο Μιχάλης. Η οικογένεια του, οι φίλοι του, αλλά και η οικογένεια της ΑΕΚ που ένιωθε πάντα σαν δεύτερη δική του. Όλοι παρόντες στην Ελευσίνα, για να πουν το τελευταίο "αντίο" στον Μιχάλη που "έφυγε" την περασμένη Δευτέρα από μαχαίρια φονιάδων, μπροστά στο γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. 

Ο Ματίας Αλμέιδα που ήθελε πολύ να δώσει το παρών, όπως ήδη είχατε διαβάσει στο Sportal.gr, ήταν από τους πρώτους στο κοιμητήριο στην Ελευσίνα. Συνόδευαν τον Αργεντινό τεχνικό και συνεργάτες του. Παρόντες και ο Σέρχιο Αραούχο με τον Πέτρο Μάνταλο, εκπροσωπώντας όλους τους ποδοσφαιριστές και μεταφέροντας προς την οικογένεια τα συλλυπητήρια και την συμπαράσταση όλων των παικτών της ΑΕΚ. 

Παρών και ο πρόεδρος της ΑΕΚ Ευάγγελος Ασλανίδης, ο αντιπρόεδρος Γιώργος Κοσμάς αλλά και η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων Ανθή Παπακώστα. Φυσικά και πλήθος κόσμου, κυρίως οπαδοί της ΑΕΚ, που βροντοφώναξαν πως ο Μιχάλης θα μείνει "αθάνατος" στην καρδιά και στην θύμησή τους.