Αλμέιδα: «Αυτό είχα όνειρο για την οικογένεια της ΑΕΚ, αυτό οραματίστηκα, είμαι ευτυχισμένος»

Αλμέιδα: «Αυτό είχα όνειρο για την οικογένεια της ΑΕΚ, αυτό οραματίστηκα, είμαι ευτυχισμένος»

Κώστας Τσίλης 05:12 - 15.05.2023 / Ανανεώθηκε: 16:19 - 14.08.2024

Ο Αλμέιδα αφού πρώτα χόρεψε, πήρε το μικρόφωνο πάνω στην πίστα και είπε λόγια βγαλμένα μέσα από την ψυχή του

Ξέσπασε, αγκάλιασε τους πάντες, χόρεψε μ’ όλους τους ποδοσφαιριστές του πάνω στην πίστα του νυχτερινού μαγαζιού που γλεντά η ΑΕΚ το τρόπαιο της πρωταθλήτριας και στο τέλος ο Ματίας Αλμέιδα αισθάνθηκε την ανάγκη να πάρει το μικρόφωνο και να βγάλει συναισθήματα από την ψυχή του. Με πολλούς από τους ποδοσφαιριστές του δίπλα του στην πίστα και αρκετούς ακριβώς από κάτω και κάπου ενδιάμεσα το τρόπαιο της πρωταθλήτριας, ο Αργεντινός τεχνικός μίλησε και στα αγγλικά αλλά και στην μητρική του γλώσσα, γι αυτό που ονειρεύτηκε και τελικά έγινε με την ΑΕΚ.

Οι πιο δυνατές στιγμές της ΑΕΚ στην κατάκτηση του τίτλου (gallery)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

00:31 - 15.05.2023

Οι πιο δυνατές στιγμές της ΑΕΚ στην κατάκτηση του τίτλου (gallery)

Η ΑΕΚ σήκωσε το πολυπόθητο πρωτάθλημα μετά τη νίκη κόντρα στον Βόλο (4-0), σε μία λαμπερή φιέστα η οποία περιείχε χαμόγελα, συγκίνηση και πολλά πυροτεχνήματα από τους χιλιάδες φίλους της Ένωσης.

«Για μένα αυτή η στιγμή, είναι πολύ ιδιαίτερη. Είναι η νούμερο ένα στη ζωή μου μέχρι τώρα. Σας ευχαριστώ όλους τους παίκτες. Όλους. Όλοι είναι νούμερο ένα. Για μένα η ΑΕΚ είναι σαν την οικογένεια. Το μόνο που είχα όνειρο να δώ, ήταν την οικογένεια της ΑΕΚ μ’ αυτόν εδώ τον τρόπο. Είναι η πρώτη φορά που είμαι προπονητής και δεν μπορώ να είμαι με τον πατέρα μου. Σήμερα έχω πολύ δυνατά συναισθήματα. Από την πρώτη μέρα και το πρώτο μίτινγκ που είχαν με τον πρόεδρο. Δεν τον έπεισα. Την δεύτερη φορά που επέστρεψα μου έδειξαν το γήπεδο που ακόμα δεν είχε τελειώσει. Εγώ το είδα το γήπεδο μπροστά μου και οραματίστηκα αυτό που θα συμβεί. Ήθελα να έρθω σ’ αυτή την ομάδα και δεν έκανα κανένα απολύτως λάθος. Η ΑΕΚ με έκανε ευτυχισμένο», ήταν τα λόγια του Αλμέιδα, που αποθεώθηκε από παίκτες και κόσμο