Αλμέιδα: «Δεν πουλάω καν τον εαυτό μου για να επιστρέψω στη Ρίβερ, είχαμε μία εξαιρετική χρονιά πέρυσι με την ΑΕΚ»

Ματίας Αλμέιδα

i

©Intime

Αλμέιδα: «Δεν πουλάω καν τον εαυτό μου για να επιστρέψω στη Ρίβερ, είχαμε μία εξαιρετική χρονιά πέρυσι με την ΑΕΚ»

Sportal newsroom 09:24 - 24.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:24 - 14.08.2024

Ο Ματίας Αλμέιδα θέλησε να ξεκαθαρίσει γι' ακόμη μία φορά πως στόχος του είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Ελλάδα με την ΑΕΚ και πως στο μυαλό του δεν υπάρχει καμία σκέψη περί επιστροφής στη Ρίβερ Πλέιτ.

Μιλώντας σε Μέσο της πατρίδας του, ο Ματίας Αλμέιδα αναφέρθηκε στα μελλοντικά του πλάνα, τονίζοντας πως δεν υπάρχει καμία σκέψη στο μυαλό του Αργεντινού τεχνικού περί επιστροφής στη Ρίβερ Πλέιτ. Οπως άλλωστε δήλωσε στόχος του είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Ελλάδα με την ΑΕΚ.

«Θα ήθελα να μπορέσω να απολαύσω ξανά την είσοδό μου στο γήπεδο της ομάδας, όχι ως προπονητής αλλά ως οπαδός. Επέστρεψα στην ομάδα και έζησα δύσκολες καταστάσεις και θα ήθελα τώρα να το απολαύσω με τις κόρες μου», ανέφερε αρχικά και συνέχισε λέγοντας: «Δεν περιμένω κάποιο τηλέφωνο. Η αλήθεια είναι ότι δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο και ούτε πουλάω τον εαυτό μου για να επιστρέψω.

Θέλω να επιστρέψω ως φίλαθλος, είμαι οπαδός της Ρίβερ και η απάντησή μου είναι ξεκάθαρη. Η καριέρα μου ως προπονητή είναι στην Ευρώπη και δεν ξέρω αν αυτό θα συμβαίνει για πολλά χρόνια. Πάντα ζω την ποδοσφαιρική μου ζωή με διαφορετικό τρόπο σε σχέση με άλλους».

Οσον αφορά την παρουσία του στην ΑΕΚ, ο Αλμέιδα ανέφερε: «Είμαστε δύο βαθμούς πίσω από την κορυφή. Είχαμε μία εξαιρετική χρονιά πέρυσι, είχαμε την ευκαιρία να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα μετά από πολλά χρόνια αλλά και το Κύπελλο. Κερδίσαμε το νταμπλ για τρίτη φορά στα 100 χρόνια του συλλόγου. Αυτό ήταν κάτι πολύ σημαντικό και σήμερα βρισκόμαστε στο πρωτάθλημα που έχει μεγάλη ένταση».