Αλμέιδα: «Είμαι ευτυχισμένος στο κλαμπ, μόνο ΑΕΚ» - Μελισσανίδης: «Φλέβα χρυσού ο Ματίας»

Αλμέιδα: «Είμαι ευτυχισμένος στο κλαμπ, μόνο ΑΕΚ» - Μελισσανίδης: «Φλέβα χρυσού ο Ματίας»

Κώστας Τσίλης 21:50 - 19.02.2024 / Ανανεώθηκε: 00:15 - 14.08.2024

Στην εκδήλωση της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας των Παλαιμάχων της ΑΕΚ, βραβεύτηκε ο Αλμέιδα που για μια ακόμα φορά έδειξε πως αισθάνεται σαν το σπίτι του στην Ένωση, ενώ άκουσε επική ατάκα από τον Μελισσανίδη

Δεν έχουν περάσει ούτε 24 ώρες από τότε που μια ατάκα του Ματίας Αλμέιδα έβαλε στην… πρίζα τον κόσμο της ΑΕΚ. Βεβαίως ήταν πολύ ξεκάθαρο, όπως διαβάσατε στο Sportal.gr, το νόημα αυτής της ατάκας. Όμως ακόμα πιο ξεκάθαρα, ήταν αυτά που ο Αργεντινός τεχνικός είπε, στην εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικής Πίτας των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ, που έγινε απόψε στο Βυζαντινό της Opap Arena. Ο Αλμέιδα βραβεύτηκε και αφού τόσο ο Μπάγεβιτς όσο και ο Μαύρος του έσφιξαν το χέρι, επανέλαβε πως νιώθει στην ΑΕΚ σαν το σπίτι του και ευτυχισμένος που βρίσκεται εδώ.

Επίσης ο Αργεντινός τεχνικός αποθέωσε τον Δημήτρη Μελισσανίδη, αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά, πόσο ξεχωριστή είναι η σχέση τους. Άλλωστε και ο διοικητικής ηγέτης ΑΕΚ που ήταν παρών στην εκδήλωση, όταν κλήθηκε να μιλήσει για τον Αλμέιδα, τον χαρακτήρισε «φλέβα χρυσού». Αναλυτικά όσα είπε ο Αργεντινός τεχνικός:

«Είναι τεράστια τιμή να περνάω το βράδυ με όλους εσας. Είμαι ενάμιση χρόνο σε αυτο το θαυμάσιο κλαμπ, που δεν σταματά ποτέ να με εκπλήσσει θετικά. Υπάρχει ένα τεράστιο κομμάτι της ζωντανής ιστορίας της ΑΕΚ εδώ. Σας σέβομαι, σας θαυμάζω και είμαι χαρούμενος που το κλαμπ σας τιμά. Είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που είμαι εδώ. Χρωστάω πολλά στον πατέρα μου, τον Θεό και το ποδόσφαιρο. Έχω γνωρίσει πολλούς ανθρώπους, με δύο από αυτούς παίξαμε μαζί. Γνωριζόμαστε με όλους τους συνεργάτες μου πολλά χρόνια. Ευγνωμονώ τη ζωή και όσους μου δίνουν δουλειά. Ήθελα να έρθω στη ΑΕΚ, το ονειρεύτηκα. Όταν έκανα το πρώτο ραντεβού με τον κύριο Μελισσανίδη, πείστηκα πως πρέπει να δουλέψω με αυτόν τον άνθρωπο. Μπορεί και κάνει πολλά πράγματα, ότι έχω πετύχει έχει γίνει μαζί του. Είμαι ευτυχισμένος που βρίσκομαι σε αυτό το κλαμπ.

Εμβαθύνω με όσους συνεργάζομαι, στον καταπληκτικό πολιτισμό που έχετε οι Έλληνες. Κάποιες φορές νιώθω πως ζω στην Αργεντινή, σαν να είμαι στην πατρίδα μου, μοιάζουμε σε πολλά πράγματα. Ευχαριστώ τον κ. Μελισσανίδη που είμαι εδώ, που μου επιτρέπει να δουλεύω, μου συμπεριφέρεται σαν να είμαι μέλος της οικογένειας του. Αν δεν ήταν ο Μελισσανίδης δεν θα έγραφα ιστορία με την ΑΕΚ. Ευχαριστώ όλον τον κόσμο της ΑΕΚ, μακάρι ο Θεός να μας βοηθήσει να παίζουμε με πάθος και αγάπη. Να συνεχίσει η λέξη ένωση, να φτάσουμε όλους εσάς και αν μπορούμε να σας ξεπεράσουμε. Σας περιμένω σε μια προπόνηση. Οι ποδοσφαιριστές σας χρειάζονται. Μόνο ΑΕΚ».

Το πραγματικό νόημα του Αλμέιδα με την ατάκα «Αν μείνω στην ΑΕΚ...»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:18 - 19.02.2024

Το πραγματικό νόημα του Αλμέιδα με την ατάκα «Αν μείνω στην ΑΕΚ...»

Η ατάκα του Αλμέιδα, «αν μείνω στην ΑΕΚ» το μόνο που δείχνει είναι πόσο ταπεινός χαρακτήρας είναι ο Αργεντινός τεχνικός και απολύτως τίποτα ως προς το μέλλον του που είναι «δεμένο» με την Ένωση

Όσο για τον Μελισσανίδη, αποκάλυψε και μάλιστα με πολύ γλαφυρό τρόπο, πτυχές της πρώτης διαπραγμάτευσης με τον Αλμέιδα. «Να σας πω τι έγινε και κλείσαμε με τον προπονητή. Μιλάγαμε για συνεργάτες και μου λέει έχω οκτώ. Λέω τι γίνεται ρε, συμμορία είναι αυτοί; Του είπα κόψε 2-3, έχουμε και εμείς και μου είπε πως αν κόψεις έναν δεν έρχομαι. Ξέρετε οι προπονητές είναι καρπούζια, πιάνεις και δεν ξέρεις τι θα σου βγει. Εμείς χτυπήσαμε φλέβα χρυσού»