Αλμέιδα: «Είμαστε ορεξάτοι για το ματς με τον Άρη και περιμένουμε τα Play Offs»

Αλμέιδα

i

Ματίας Αλμέιδα/©intime

Αλμέιδα: «Είμαστε ορεξάτοι για το ματς με τον Άρη και περιμένουμε τα Play Offs»

Κώστας Τσίλης 20:14 - 02.03.2024 / Ανανεώθηκε: 23:59 - 13.08.2024

Για τον Αλμέιδα έχει τεράστια σημασία να πάρει αύριο τη νίκη η ΑΕΚ επί του Άρη και να τερματίσει στην πρώτη θέση, όμως ξεκαθαρίζει πως τα πάντα θα κριθούν στα Play Offs

Αυτό που έλεγε ο Ματίας Αλμέιδα καθ’ όλη την διάρκεια της περυσινής σεζόν και το έχει επαναλάβει και φέτος πολλές φορές, είναι πως η ΑΕΚ θα παλέψει μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο του τελευταίου παιχνιδιού. Και όπως όλα θα κριθούν στο φινάλε, εννοώντας φυσικά το μίνι πρωτάθλημα των Play Offs. Το επανέλαβε και τώρα στην κάμερα των καναλιών Nova, όμως ξεκαθάρισε πως πρώτα η ΑΕΚ έχει την… όρεξη για να κερδίσει το αυριανό ματς με τον Άρη και να τερματίσει στην πρώτη θέση της κανονικής περιόδου.

«Προσπαθούμε να ξεκουράσουμε γρήγορα τους ποδοσφαιριστές μετά το ματς της Τετάρτης. Όλοι όμως έχουμε τις ίδιες μέρες ξεκούρασης και είμαστε καλά. Με όρεξη. Έχουμε ηρεμία. Γνωρίζουμε πως πρέπει να παίξουμε ένα τελευταίο ματς, πριν το άλλο πρωτάθλημα των Play Offs. Είμαι χαρούμενος και για εμάς, για την πορεία μας μέχρι τώρα και το ελληνικό ποδόσφαιρο, γιατί υπάρχει ανταγωνισμός. Είμαστε πολύ κοντά όλες οι ομάδες και θα είναι κάτι παρόμοιο σε ανταγωνισμό με πέρυσι».

Για το ματς με τον Άρη: «Πιστεύω πως θα είναι ένα παρόμοιο ματς μ’ αυτά του κυπέλλου. Εμείς είχαμε πάει καλά και στα δυο παιχνίδια του κυπέλλου, παίξαμε καλά. Και θα είναι αύριο και ένα παρόμοιο παιχνίδι»

Για την δήλωση του Μάντζιου, πως η ΑΕΚ είναι η καλύτερη ομάδα: «Να τον ευχαριστήσω και να πω ότι πολλές ομάδες παίζουν καλό ποδόσφαιρο. Ο Άρης έχει κάνει μια καλή χρονιά και θεωρώ πως αύριο θα είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι».