Η επική αντίδραση του Αλμέιδα σε ερώτηση για τη διαιτησία και η «καληνύχτα» στα ελληνικά! (vid)

Ματίας Αλμέιδα

i

PrtScr

Η επική αντίδραση του Αλμέιδα σε ερώτηση για τη διαιτησία και η «καληνύχτα» στα ελληνικά! (vid)

Κώστας Τόπας 07:57 - 01.04.2024 / Ανανεώθηκε: 23:24 - 13.08.2024

Ο Ματίας Αλμέιδα κλήθηκε να σχολιάσει ένα μαρκάρισμα που έγινε στον Λιβάι Γκαρσία μέσα στην περιοχή και απάντησε... κλείνοντας το στόμα του, προτού καληνυχτίσει άπαντες στα ελληνικά!

Η ΑΕΚ πήρε μια τεράστια νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό με 1-0 χάρη στο γκολ του Ελίασον στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων. Για να έρθει όμως αυτό το μεγάλο αποτέλεσμα για την Ένωση, έπρεπε ο Γιώργος Αθανασιάδης να κάνει τρομερό παιχνίδι, στερώντας αρκετές φορές το γκολ από τους παίκτες των «ερυθρολεύκων».

Ως αποτέλεσμα αυτού ο Έλληνας διεθνής αναδείχθηκε MVP του παιχνιδιού. Στις δηλώσεις που παραχώρησε ο Ματίας Αλμέιδα στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου τόνισε ότι η ομάδα του ήθελε να πάρει το «τρίποντο» με τις αλλαγές που έκανε, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Έλληνα κίπερ και αρνήθηκε ουσιαστικά να απαντήσει για το μαρκάρισμα του Ρέτσου στον Λιβάι Γκαρσία.

Μάλιστα, ο Αργεντινός απάντησε… κλείνοντας το στόμα του, προτού καληνυχτίσει άπαντες στα ελληνικά!

Νωρίτερα, ο Ματίας Αλμέιδα στάθηκε στο γεγονός ότι η ΑΕΚ είχε περισσότερη ουσία: «Καλησπέρα, η πρώτη ανάλυση είναι ότι σήμερα ήταν ένα μεγάλο ντέρμπι. Ένα ντέρμπι που παίχτηκε καθαρά. Οπότε αυτό μετέτρεψε το ματς σε ισοδύναμο. Προφανώς και είμαι χαρούμενος για τη νίκη, αλλά δουλεύω στην Ελλάδα. Οπότε δεν μπορώ να μη βλέπω με αντικειμενικότητα. Και αυτό που μπορώ να πω είναι ότι αυτά τα ματς ανεβάζουν επίπεδο το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ήταν δύσκολο παιχνίδι, εγώ μιλώντας για την ομάδα μου λέω ότι επιμείναμε για να πάρουμε τη νίκη, ο αντίπαλος έχει καλούς παίκτες, ο τρόπος παιχνιδιού τους έχει αλλάξει και παίζουν πιο γρήογρα και πιστεύω ότι μπορέσαμε να το ερμηνεύσουμε και να προσαρμοστούμε. Και μετά νομίζω ότι φάνηκε πως θέλαμε να πάρουμε τη νίκη με τις αλλαγές. Θέλαμε τους τρεις βαθμούς. Και επιμένοντας μέχρι το τελικό σφύριγμα τα καταφέραμε».

Οσον αφορά για τον Γιώργο Αθανασιάδη ο «Πελάδο» τόνισε: «Ήδη έχω μιλήσει μαζί του. Συνεχώς του μιλούσαμε. Πέρυσι με την παρουσία του κατακτήσαμε τίτλους και πιστεύω ότι όπως είναι η εβδομάδα που παιρνάμε είναι για να μας κάνει να σκεφτόμαστε. Δίκαιος είναι μόνο ένας και είναι εκεί ψηλά. Όλοι οι υπόλοιποι κάνουμε λάθη. Εμείς δουλεύουμε ως ομάδα. Οπότε με ικανοποιεί πάρα πολύ ο τρόπος που έπαιξε σήμερα ο παίκτης.

Ματς που δεν μπορείς να το κερδίσεις, η ΑΕΚ ρισκάρει και το κερδίζει
ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

00:18 - 01.04.2024

Ματς που δεν μπορείς να το κερδίσεις, η ΑΕΚ ρισκάρει και το κερδίζει

Η ΑΕΚ δεν ήταν στο καλύτερο της βράδυ, ούτε καν στην κανονικότητα της, αλλά σε παιχνίδι που κινδύνεψε να το χάσει, ο Αλμέιδα την έβαλε να κυνηγά μέχρι τέλους για να το κερδίσει και έτσι δικαιώθηκε - Γράφει ο Κώστας Τσίλης

Χθες δουλεύαμε τις στατικές φάσεις και σε μία ενέργεια τραυματίστηκε ο Στάνκοβιτς. Εμείς έχουμε συμπεριφορά ίδια με όλους τους παίκτες. Είναι στη ευχέρεια του κάθε αθλητή αν μπορεί να παίξει όπως πρέπει και έδειχνε ο Αθανασιάδης πως ήταν έτοιμος, οπότε από χθες μέχρι σήμερα είχε ιδανική αντίδραση».