Αλμέιδα: «Η πρόκριση θα κριθεί σε δυο ματς, ήρθαμε στην Αρμενία να κάνουμε το παιχνίδι μας»

Αλμέιδα: «Η πρόκριση θα κριθεί σε δυο ματς, ήρθαμε στην Αρμενία να κάνουμε το παιχνίδι μας»

Κώστας Τσίλης 18:39 - 05.08.2024 / Ανανεώθηκε: 18:51 - 05.08.2024

Ο Αργεντινός τεχνικός της ΑΕΚ έδωσε μήνυμα σεβασμού στη Νόα και έδωσε το στίγμα για το αυριανό παιχνίδι

Για την Χάιντουκ, ο Ματίας Αλμέιδα δεν ήθελε να ακούσει ούτε… κουβέντα. Για πρόκριση επί της Νόα ήδη από το πρώτο ματς, επίσης. Ο Αργεντινός τεχνικός της ΑΕΚ ξεκαθάρισε πως σέβεται απολύτως τον αντίπαλο και πως η πρόκριση θα κριθεί και στα δυο ματς με τους Αρμένιους. Όμως τόνισε πως η Ένωση θα μπει στο γήπεδο και αύριο, όπως πάντα, για να παίξει το δικό της παιχνίδι. Αναλυτικά όσα είπε ο Αλμέιδα:

Ο Πινέδα «βλέπει» ενδεκάδα στο ματς της ΑΕΚ με τη Νόα, αλλά η Μοντερέι «διαφημίζει» συμφωνία του
CONFERENCE LEAGUE

11:36 - 05.08.2024

Ο Πινέδα «βλέπει» ενδεκάδα στο ματς της ΑΕΚ με τη Νόα, αλλά η Μοντερέι «διαφημίζει» συμφωνία του

Ευδιάθετος και χαμογελαστός ο Μεξικανός χαφ ταξίδεψε κανονικά στην αποστολή της ΑΕΚ για την Αρμενία και είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει στην ενδεκάδα αύριο, όμως οι συμπατριωτές του κάνουν λόγο για συμφωνία με τον παίκτη για μεταγραφή

«Έχω αρκετές πληροφορίες για τον αντίπαλο. Έχω δει τα παιχνίδια της περασμένης σεζόν. Και προφανώς τα τελευταία μας για το προκριματικό. Είναι μια ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο, που έχει καλή ιδέα και με καλούς ποδοσφαιριστές στο επιθετικό κομμάτι»

- Για τον Λαμέλα

«Έχει ενσωματωθεί με την ομάδα. Προσαρμόζεται στην ομάδα. Αυτό μπορούμε να πούμε για τώρα»

- Τι χρειάζεται η ΑΕΚ για να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση

«Είναι δυο τα παιχνίδια. Δυο τελικοί, γιατί όποιος θέλει να συνεχίσει πρέπει να περάσει αυτά τα ματς. Και όπως πάντα σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους, αλλά ήρθαμε εδώ για να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι».

- Για την κλήρωση και την προοπτική να παίξει με Χάιντουκ

«Θέλω να σας επαναλάβω αυτό που έχω ξαναπεί. Δεν μπορούμε να μιλάμε για πιθανό αντίπαλο, όταν δεν έχουμε ξεκινήσει να παίξουμε με τη Νόα. Θα είναι σαν να υποτιμάμε τον αντίπαλό μας».