Αλμέιδα: «Ο τρόπος που μου φέρονται στην ΑΕΚ, με γεμίζει περηφάνια»

Αλμέιδα

i

Ματίας Αλμέιδα/©intime

Αλμέιδα: «Ο τρόπος που μου φέρονται στην ΑΕΚ, με γεμίζει περηφάνια»

Κώστας Τσίλης 21:53 - 19.06.2024 / Ανανεώθηκε: 21:54 - 19.06.2024

Για μια ακόμα φορά ο Αλμέιδα ξεκαθάρισε μιλώντας στην Αργεντινή, πως αισθάνεται πολύ καλά στον πάγκο της ΑΕΚ

Γενικώς για το ποδόσφαιρο ο Ματίας Αλμέιδα είναι μια σημαντική προσωπικότητα. Πολύ περισσότερο όμως, για το ποδόσφαιρο της Αργεντινής. Εκεί που η γνώμη του μετράει πολύ. Και πάντα και όλοι την ψάχνουν, με τον Αλμέιδα να μην αντίρρηση να μην μιλήσει οπουδήποτε για ποδόσφαιρο. Ακόμα και σε εκπομπή Αργεντινού δημοσιογράφου στο Youtube.

«Μαραθώνια» η πρώτη σύσκεψη κορυφής με Ηλιόπουλο και Αλμέιδα για όλα τα θέματα της ΑΕΚ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

16:46 - 19.06.2024

«Μαραθώνια» η πρώτη σύσκεψη κορυφής με Ηλιόπουλο και Αλμέιδα για όλα τα θέματα της ΑΕΚ

Για πολλές ώρες κάθισαν στο τραπέζι ο νέος ιδιοκτήτης ΑΕΚ με τον προπονητή της ομάδας και κορυφαία διοικητικά στελέχη, προκειμένου να τεθούν επί τάπητος όλα τα τρέχοντα ζητήματα προγραμματισμού και σχεδιασμού

Ο Αλμέιδα μίλησε για όλα. Για τα παιδικά του χρόνια και το ξεκίνημα στο ποδόσφαιρο, αλλά και για την εθνική Αργεντινής και για τον Μέσι. Μίλησε και για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, για το Καμπιονάτο στο οποίο έχει αγωνιστεί. Και φυσικά αναφέρθηκε και στην προπονητική του περιπέτεια στην ΑΕΚ. Για μια ακόμα φορά, όπως έχει κάνει πολλάκις, μίλησε για το πόσο ευτυχισμένος είναι στον πάγκο της Ένωσης.

«Την πρώτη σεζόν κατακτήσαμε το νταμπλ, που ήταν το τρίτο στα 100 χρόνια ιστορίας του συλλόγου. Την προηγούμενη σεζόν δεν καταφέραμε να κατακτήσουμε τον τίτλο την τελευταία αγωνιστική και τώρα ετοιμαζόμαστε για να ξεκινήσουμε την προετοιμασία για τη νέα σεζόν. Είναι όμορφα στην ΑΕΚ, μου αρέσει, μου φέρονται καλά επίσης και αυτό με γεμίζει με υπερηφάνεια. Μου φέρονται καλά ως άνθρωπο και αυτό μου αρέσει» τόνισε ο Αλμέιδα.