Αλμέιδα: «Έχω την στήριξη της διοίκησης και όσοι δεν πιστεύουν θα πιστέψουν»

Ματίας Αλμέιδα

i

© Intime

Αλμέιδα: «Έχω την στήριξη της διοίκησης και όσοι δεν πιστεύουν θα πιστέψουν»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 00:43 - 22.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:19 - 14.08.2024

Όσα δήλωσε ο Ματίας Αλμέιδα μετά το μεγάλο διπλό της ΑΕΚ στην έδρα της Μπράιτον (2-3).

Η ΑΕΚ ταξίδεψε στην Αγγλία για να αντιμετωπίσει την πιο φορμαρισμένη ομάδα της Premier League, ένα από τρία φαβορί για την κατάκτηση του Europa League, χωρίς το βασικό κεντρικό αμυντικό της δίδυμο και με δυο βασικούς της παίκτες που μόλις είχαν επιστρέψει από τραυματισμό, ωστόσο αποδείχτηκε πολύ σκληρή για να πεθάνει.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα πήρε σπουδαίο διπλό (2-3) και πλέον απολαμβάνει τη... μοναξιά της κορυφής, έπειτα από την ισόπαλη ματσάρα ανάμεσα σε Άγιαξ και Μαρσέιγ (3-3).

Μετά τη λήξη του ματς, ο Ματίας Αλμέιδα στάθηκε στην προσπάθεια των παικτών του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: 

«Είμαι ευτυχισμένος, κυρίως λόγο του πόσο μεγάλος ήταν ο αντίπαλος. Είχα εμπιστοσύνη στην ομάδα. Κάναν πολύ έξυπνο παιχνίδι τα παιδιά απέναντι σε αυτή την ομάδα, παίξαμε όπως συνήθως αλλά εμείς είχαμε την τύχη μαζί μας. Προσπαθώ να χειρίζομαι τη ζωή μου με έναν διαφορεςτικό τρόπο. Δεν αλλάζω τη ζωή μου με το αν υπάρχει επιτυχία. Σήμερα δεν είμαστε οι καλύτεροι και όταν χάνουμε δεν είμαστε οι χειρότεροι. Όταν ήρθα είπα ότι η ΑΕΚ θα είναι ανταγωνιστική, έχω την στήριξη της διοίκησης και όσοι δεν πιστεύουν θα πιστέψουν».