Αλμέιδα: «Οι παίκτες έπαιξαν όπως ο κόσμος τους συνηθίσει, αξίζαμε τη νίκη στο μεγαλύτερο μέρος»

Ματίας Αλμέιδα

i

©intime

Αλμέιδα: «Οι παίκτες έπαιξαν όπως ο κόσμος τους συνηθίσει, αξίζαμε τη νίκη στο μεγαλύτερο μέρος»

Δημήτρης Χούπης 22:26 - 30.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:20 - 14.08.2024

Στην εικόνα των παικτών του στάθηκε ο Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος έμεινε αρκετά ικανοποιημένος μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του ΠΑΟΚ με 2-0.

Η ΑΕΚ ήταν η νικήτρια του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, του οποίου επικράτησε με 2-0 στην «OPAP Arena» για την ένατη αγωνιστική της Stoiximan Super League. Κάπως έτσι η Ένωση μείωσε στους δύο βαθμούς από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό, ο οποίος χθες (29/10) είχε εύκολο έργο απέναντι στον Πανσερραϊκό

Μετά το τέλος του αγώνα, ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα, στάθηκε στην εικόνα των παικτών του, από τους οποίος έμεινε ικανοποιημένος. Τόνισε δε πως η Ένωση άξιζε τη νίκη στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού. Στο τέλος ο Αργεντινός σχολίασε πως η νοοτροπία της ομάδας είναι να παίζει με διάθεση. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός της ΑΕΚ: 

«Είδα τους παίκτες μου να παίζουν όπως έχουν συνηθίσει τον κόσμο. Αξίζαμε τη νίκη στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού κάναμε πολύ καλά κάποια πράγματα. Είναι η νοοτροπία μας αυτή να μπαίνουμε και παίζουμε με διάθεση. Αυτό που θέλουμε είναι να προσπαθούμε να δώσουμε το καλύτερο μας εαυτό στον αγωνιστικό χώρο».

Την ίδια ώρα ο Πέτρος Μάνταλος αναφέρθηκε στον τραυματισμό του, λέγοντας πως είναι ένα διάστρεμμα, αλλά ακόμα δεν ξέρει ακόμα τη σοβαρότητά του. «Ένα διάστρεμμα είναι στον αστράγαλο. Υπάρχει πρήξιμο, αλλά θα δούμε» ήταν τα λόγια του. 

Στη συνέχεια ο μέσος της Ένωσης σχολίασε πως στο πρώτο γκολ είχε ως στόχο στην αρχή να βρει τον Πόνσε, αλλά όταν είδε τον Πινέδα, τον βρήκε ωραία και εκείνος έκανε γκολ την ασίστ του. 

Αναλυτικά όσα είπε: 

Για το παιχνίδι: «Είναι ντέρμπι! Είναι τρεις βαθμοί, αλλά πάντα μία τέτοια νίκη με μία ομάδα καλή η οποία δεν μας απείλησε μας χαροποιεί και μας δείχνει ότι είμαστε σε καλό δρόμο». 

Για τις μονομαχίες των παικτών στο γήπεδο: «Οι μονομαχίες είναι πολύ σημαντικές σε ένα ντέρμπι. Κρίνουν πολλά σε ένα ντέρμπι. Και στις μονομαχίες και σε πολλά πράγματα ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο και πιστεύω αξίζαμε τη νίκη».

Για την ασίστ στον Πινέδα: «Πρώτη μου σκέψη ήταν να δω τον Πόνσε. Στη συνέχεια είδα τον Πινέδα να κινείται στο δεύτερο δοκάρι. Και οι δύο έκαναν καλές κινήσεις, με αποτέλεσμα να βγει η πάσα στον Πινέδα». 

Sportal Monday Live με ΑΕΚ - ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!