Αλμέιδα: «Πόνσε και Μουκουντί θα είναι στην προπόνηση, βγήκε ο Αραούχο για να ετοιμαστεί για την Πέμπτη»

Αλμέιδα

i

Ματίας Αλμέιδα/©intime

Αλμέιδα: «Πόνσε και Μουκουντί θα είναι στην προπόνηση, βγήκε ο Αραούχο για να ετοιμαστεί για την Πέμπτη»

Κώστας Τσίλης 19:06 - 22.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:32 - 14.08.2024

Αισιόδοξα ήταν τα μηνύματα που έστειλε ο Αλμέιδα ενόψει του ματς με τη Μαρσέιγ και για τις περιπτώσεις του Πόνσε και του Μουκουντί και για την αλλαγή του Αραούχο αλλά ακόμα και για τον Φερνάντες

Προφανώς και η ΑΕΚ ήθελε πολύ τη νίκη μέσα στην Τρίπολη και φάνηκε από τον τρόπο που αποθέωσαν οι οπαδοί της μετά την λήξη του ματς και τους παίκτες αλλά κυρίως τον Ματίας Αλμέιδα. Όμως πλέον το ενδιαφέρον μετατοπίζει στο σπουδαίο ματς της Πέμπτης με την Μαρσέιγ στο Βελοντρόμ. Όπως και η αγωνία με τους τραυματίας. 

Ωστόσο ο Αλμέιδα έδωσε αισιόδοξο στίγμα, τόσο για τον Αραούχο που αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο, όσο και για τον Πόνσε και τον Μουκουντί. Ο Αργεντινός τεχνικός άφησε να εννοηθεί πως και οι τρεις θα είναι κανονικά παρόντες στην Μασσαλία, ενώ αποκάλυψε πως ο Φερνάντες θα είναι έτοιμος ξανά Δεκέμβρη με Γενάρη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αλμέιδα:

Για την αλλαγή του Αραούχο στο ημίχρονο και για το αν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα: «Ο Σέρχιο είχε ένα θέμα στους προσαγωγούς και λαμβάνοντας υπόψη όλα τα δεδομένα ήταν καλύτερα να τον βγάλω και να ετοιμαστεί για το παιχνίδι της Πέμπτης».

Για τους τραυματίες: «Ο Πόνσε αισθάνθηκε κάποια ενόχληση κατά τη διάρκεια της προπόνησης, οπότε προτίμησα να μην τον χρησιμοποιήσω αυτό το Σαββατοκύριακο για να είναι σε θέση να έχει ελπίδες για την Πέμπτη. Ο Μουκουντί επέστρεψε από την Εθνική με ένα πρόβλημα, από μια γονατιά. Πιστεύω ότι και οι δυο θα είναι αύριο στην προπόνηση. Ο Γκαρσία και ο Γκατσίνοβιτς κάνουν αποκατάσταση και κάθε μέρα είναι και καλύτερα. Μια που ανοίξαμε το ιατρικό δελτίο ο Πάολο Φερνάντες θα είναι μαζί μας από γύρω στον Δεκέμβρη-Γενάρη».