«Ο Πόντους Άλμκβιστ βρίσκεται ψηλά στη λίστα του ΠΑΟΚ»

Άλκμβιστ

i

©(Photo by Franco Romano/NurPhoto via Getty Images

«Ο Πόντους Άλμκβιστ βρίσκεται ψηλά στη λίστα του ΠΑΟΚ»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 10:52 - 09.06.2024 / Ανανεώθηκε: 11:02 - 09.06.2024

Ο ΠΑΟΚ εξετάζει την περίπτωση του Πόντους Άλμκβιστ σύμφωνα με Ιταλό δημοσιογράφο.

Η σεζόν για τον ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε με τον πιο ονειρικό τρόπο και πλέον οι ασπρόμαυροι έχουν βάλει μπρος στον μεταγραφικό σχεδιασμό του καλοκαιριού. Μέχρι στιγμής έχουν ακουστεί αρκετά ονόματα, ενώ σύμφωνα με τον έγκριτο Ιταλό δημοσιογράφο, Νικολό Σίρα, ο Πόντους Άλκμβιστ βρίσκεται ψηλά στη λίστα.

Όπως αναφέρεται, ο Δικέφαλος βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Ροστόφ για την απόκτηση του αριστεροπόδαρου εξτρέμ, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί με ευκολία και στα δύο άκρα. Ο 24χρονος Σουηδός τη φετινή σεζόν παραχωρήθηκε δανεικός στη Λέτσε, με την οποία μέτρησε 32 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, τρία γκολ και τρεις ασίστ.

Στην ομάδα της Ρωσίας ανήκει από το 2020, ενώ το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το 2025. Ο ΠΑΟΚ είναι δεδομένο πως έχει βγει στην αγορά για την απόκτηση ενός εξτρέμ και μένει να δούμε αν βρεθεί η... χρυσή τομή και ο Άλκμβιστ γίνει κάτοικος Τούμπας.

Μεταξύ άλλων στην καριέρα του ο Άλμκβιστ έχει αγωνιστεί στη Βάρμπεργκς, τη Σίλβια, την Ουτρέχτη, τη Νόρμπι, την Νόρκεπινγκ και την Πογκόν, ενώ ο ίδιος κοστολογείται στα 3 εκατ. ευρώ.

Η αναφορά του Σίρα στον Μάρκος Αντόνιο

Ο ίδιος δημοσιογράφος ασχολήθηκε και με την περίπτωση του Μάρκος Αντόνιο, αναφέροντας πως ο Βραζιλιάνος μέσος θα επιστρέψει στη Λάτσιο, καθώς ο Δικέφαλος δεν θα ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του.

«Ο ΠΑΟΚ δεν θα ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς (6 εκατ. ευρώ) για τον Μάρκος Αντόνιο, ο οποίος θα επιστρέψει στη Λάτσιο, αλλά μπορεί να φύγει ξανά», έγραψε χαρακτηριστικά ο ρεπόρτερ Νικολό Σίρα.