Ο Μπρινιόλι κάνει διακοπές στις Μαλδίβες μαζί με την εντυπωσιακή σύζυγο του (pics)

Ο Μπρινιόλι κάνει διακοπές στις Μαλδίβες μαζί με την εντυπωσιακή σύζυγο του (pics)

Sportal newsroom 17:57 - 04.06.2024

Την ώρα που το όνομα του «παίζει» έντονα για την ΑΕΚ, ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης στις Μαλδίβες παρέα με τη σύζυγο του.

Τη Δευτέρα (03/06) ο Ντι Μάρτζιο άνοιξε τον κύκλο των μεταγραφικών σεναρίων για το μέλλον του Αλμπέρτο Μπρινιόλι. Χωρίς καν να αναφέρει το όνομα της ΑΕΚ. Αλλά στη συνέχεια ακολούθησε μπαράζ δημοσιευμάτων από την Ιταλία, που έκαναν εκτενή αναφορά στις επαφές ανάμεσα στην Ένωση και τον 33χρονο τερματοφύλακα.

Μάλιστα, υπήρξε ιταλικό… «τιτίβισμα», που ανέφερε πως είναι κοντά στο κλείσει οριστικά η συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές. Ο Αλφρέντο Πεντούλα, ρεπόρτερ με πολλούς χιλιάδες ακολούθους, έγραψε στο «Χ», πως «η ΑΕΚ είναι μια ανάσα από την συμφωνία με τον Μπρινιόλι».

Η ΑΕΚ άλλαξε το πρόγραμμα προετοιμασίας και πάει ξανά στην γούρικη... «φυλακή»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:20 - 03.06.2024

Η ΑΕΚ άλλαξε το πρόγραμμα προετοιμασίας και πάει ξανά στην γούρικη... «φυλακή»

Μια αλλαγή στο πρόγραμμα του βασικού σταδίου της προετοιμασίας στην Ολλανδία έκανε η ΑΕΚ και το μοιράσει ανάμεσα σε δυο προπονητικά κέντρα για να ξαναβρεί και το... γούρι της

Την ώρα λοιπόν που τα ιταλικά δημοσιεύματα για το μέλλον του, τα οποία τον συνδέουν με την ΑΕΚ, δίνουν και παίρνουν ο ίδιος ο 33χρονος γκλοκίπερ απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης με τη σύζυγό του.

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται μέσα από αρκετές αναρτήσεις του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι κάνει καλοκαιρινές διακοπές στις Μαλδίβες και φυσικά όχι μόνος του, αλλά παρέα με την εντυπωσιακή γυναίκα του, Καμίλα.