Αλόνσο: «Αν δεν παίξουμε κι εδώ όπως στην Ευρώπη δεν θα μπορέσουμε να ανταγωνιστούμε».

Ο Ντιέγκο Αλόνσο

i

© Intime

Αλόνσο: «Αν δεν παίξουμε κι εδώ όπως στην Ευρώπη δεν θα μπορέσουμε να ανταγωνιστούμε».

Sportal newsroom 00:25 - 02.09.2024 / Ανανεώθηκε: 00:25 - 02.09.2024

Στην επίδοση της ομάδας του του στάθηκε ο Ντιέγκο Αλόνσο, μιλώντας μετά το παιχνίδι Athens Kallithea - Παναθηναϊκός. Την ίδια ώρα, ο Μάσιμο Ντονάτι υποστήριξε πως ο σύλλογός του άξιζε τη νίκη.

Ο Παναθηναϊκός έσωσε τον βαθμό στο... παρά πέντε, αφού χάρη στο γκολ του Τετέ στις καθυστερήσεις έμεινε στο 2-2 με την Athens Kallithea. Μιλώντας μετά το παιχνίδι, ο Ντιέγκο Αλόνσο τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να παίζει όπως και στα ευρωπαϊκά ματς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλόνσο:

«Πράγματι, δεν παίξαμε καλά, και ιδιαίτερα αμυντικά ήμασταν άσχημα. Διότι όταν έχεις τόσο μεγάλη επίθεση, χάνεις τη δυνατότητα να μπορέσεις να αντεπιτεθείς. Όντως η ομάδα δεν έπαιξε καλά αμυντικά.

Σούπερ Λιγκ 2024-25 με σούπερ αποδόσεις για τα φαβορί του τίτλου!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:34 - 29.08.2024

Σούπερ Λιγκ 2024-25 με σούπερ αποδόσεις για τα φαβορί του τίτλου!

Εν Ελλάδι υπάρχουν πέντε, λεγόμενες μεγάλες, ομάδες (μαζί με τον Αρη) αλλά τέσσερις διεκδικούν ετησίως τον τίτλο, ως είδαμε και πέρυσι, σε μια σεζόν… θρίλερ που ανέδειξε πρωταθλητή τον ΠΑΟΚ.

Δεν χωράει καμία δικαιολογία απόψε. Έχουμε στόχο να κερδίσουμε το πρωτάθλημα, το θέλουμε, αλλά για να το κάνουμε αυτό, πρέπει να βελτιωθούμε. Είχαμε δύο πρόσωπα, το ένα ήταν όπως παίξαμε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και το άλλος όπως παίζουμε στο πρωτάθλημα. Αν δεν παίξουμε κι εδώ όπως στην Ευρώπη δεν θα μπορέσουμε να ανταγωνιστούμε».

Ντονάτι: «Είναι απίθανο ότι δεν κερδίσαμε αυτό το παιχνίδι»

Την ίδια ώρα, ο προπονητής της Athens Kallithea, Μάσιμο Ντονάτι, δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για το αποτέλεσμα. Ο ίδιος τόνισε πως αν υπήρχε μία ομάδα που άξιζε τη νίκη, αυτή ήταν η δική του.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

«Είναι απίστευτο πώς δεν κερδίσαμε αυτό το παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο θα έπρεπε να προηγούμαστε με 2-3 γκολ. Δεν τα καταφέραμε, πρέπει να συνεχίσουμε. Είμαι υπερήφανος για τους ποδοσφαιριστές μου, κοιτάμε το επόμενο ματς!», ανέφερε συγκεκριμένα ο Ιταλός τεχνικός.