Αλόνσο: «Είμαστε σίγουροι πως θα έχουμε καλή σεζόν»

Ντιέγκο Αλόνσο

i

Intime

Αλόνσο: «Είμαστε σίγουροι πως θα έχουμε καλή σεζόν»

Γιώργος Σακελλαρίου 20:06 - 03.07.2024 / Ανανεώθηκε: 20:14 - 03.07.2024

Ο Ντιέγκο Αλόνσο δήλωσε βέβαιος ότι ο Παναθηναϊκός θα παρουσιαστεί όπως πρέπει για τις υποχρεώσεις του και χαρακτήρισε το φιλικό με την Πάφο άλλη μία δυνατή προπόνηση.

Λιτός και μετρημένος παρουσιάστηκε στις δηλώσεις του ο Ντιέγκο Αλόνσο, αμέσως μετά το φιλικό του Παναθηναϊκού με την Πάφο που έληξε ισόπαλο 0-0. Ο Ουρουγουανός προπονητής επισήμανε ότι η ομάδα του επιβάλλεται να βελτιωθεί, όμως αρκετά πράγματα λειτούργησαν σωστά.

Αναμφίβολα, η αποστροφή της δήλωσης του Αλόνσο που ξεχώρισε, ήταν η βεβαιότητα που εξέπεμψε ο 49χρονος κόουτς, πως το Τριφύλλι θα έχει πολύ καλή σεζόν. Κάτι που σημαίνει πως ο Αλόνσο έχει αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στις δυνατότητες του.

«Παίξαμε απέναντι σε μια ομάδα με καλύτερο ρυθμό από εμάς γιατί ξεκινούν σε λίγες ημέρες τις επίσημες υποχρεώσεις τους. Τις τελευταίες ημέρες δουλέψαμε πολύ και αυτό το ματς ήταν ακόμη μια δυνατή προπόνηση.

Έχουμε πολλά πράγματα να βελτιώσουμε, είδαμε πολλά θετικά πράγματα και είμαστε σίγουροι πως θα κάνουμε μια πολύ καλή σεζόν» δήλωσε ο Ντιέγκο Αλόνσο στους Έλληνες απεσταλμένους οι οποίοι παρακολούθησαν την αναμέτρηση.