Αλόνσο: «Ήταν μία προπόνηση, με ικανοποιεί ο επαγγελματισμός των παικτών»

Ντιέγκο Αλόνσο

i

Intime

Αλόνσο: «Ήταν μία προπόνηση, με ικανοποιεί ο επαγγελματισμός των παικτών»

Γιώργος Σακελλαρίου 21:21 - 29.06.2024 / Ανανεώθηκε: 21:27 - 29.06.2024

Ο Ντιέγκο Αλόνσο αναγνώρισε ότι το πρώτο φιλικό του Παναθηναϊκού δεν προσφέρεται για συμπεράσματα, όμως δήλωσε χαρούμενος επειδή οι παίκτες του Τριφυλλιού προσπαθούν να εφαρμόσουν τις οδηγίες του.

Αναμφίβολη, η δυναμικότητα της Ουνιόν Χάουζ Ένσταλ δεν επέτρεψε στον Ντιέγκο Αλόνσο να εξάγει συμπεράσματα για την προσαρμογή των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού στη φιλοσοφία του. Άλλωστε, το ευρύ 14-0 υπέρ του Τριφυλλιού αποδεικνύει του λόγου το αληθές, αναφορικά με τη χαώδη διαφορά ανάμεσα στους δύο αντιπάλους.

Παρόλα αυτά, ο Ντιέγκο Αλόνσο μίλησε αμέσως μετά στους Έλληνες απεσταλμένους στην Αυστρία και εξέφρασε την ικανοποίηση του για τον επαγγελματισμό των ποδοσφαιριστών του. Πάντως, ο Ουρουγουανός προπονητής αναγνώρισε πως το πρώτο φιλικό είχε καθαρά προπονητικό χαρακτήρα...

Οι δύο μεταγραφικές κινήσεις που καίνε τον Αλόνσο και οι πιθανότητες για τον Γιαννούλη
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

08:53 - 29.06.2024

Οι δύο μεταγραφικές κινήσεις που καίνε τον Αλόνσο και οι πιθανότητες για τον Γιαννούλη

Ο Ντιέγκο Αλόνσο και ο Γιάννης Παπαδημητρίου θέλουν ιδανικά το επόμενο δεκαήμερο να έχουν έναν αριστερό μπακ κι έναν εξτρέμ. Αποστολή στο Σλάντμινγκ Γιώργος Σακελλαρίου.

«Ήταν μία προπόνηση και ως κάτι τέτοιο είδα αυτό το παιχνίδι. Είμαι ικανοποιημένος από τους παίκτες, γιατί δείχνουν επαγγελματισμό και στις προπονήσεις. Παρά το γεγονός ότι είχαμε διπλή προπόνηση την παραμονή του αγώνα, η εικόνα τους ήταν πάρα πολύ καλή.

Είμαι ικανοποιημένος από όσα έχουν δείξει μέχρι τώρα, γιατί εφαρμόζουν αυτά που τους ζητάω. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και πολλές προπονήσεις, για να περάσουμε στην ομάδα αυτά που θέλουμε» ανέφερε ο Αλόνσο στους εκπροσώπους του Τύπου.